Αθλητικές Υποτροφίες U.S.A by SOCCERPROMO ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ 100 %

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ  ΗΛΙΚΊΕΣ 15 ΕΩΣ 20 ΧΡΟΝΟΝ

συνδύασε τωρα υψηλων απαιτησεων σπουδες με υψηλο αθλητισμο 

Μπάλα & Πανεπιστήμιο U.S.A by soccerpromo  

Κάθε χρόνο,περίπου 600.000 νέοι από όλο τον κόσμο μετακομίζουν για σπουδές στις ΗΠΑ. 

Αθλητικές Υποτροφίες Τα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών είναι τα μόνα που προσφέρουν παγκόσμιας αναγνώρισης διπλώματα και αθλητισμό υψηλού επιπέδου

 Τηλεφωνικής Εξυπηρέτηση 

875 876 83 58  

Χρέωση 0,75€/1’(συμπ. ΦΠΑ)
MEDIATEL γραμμή παραπόνων 214-2148020

 
 

Σπουδές στις ΗΠΑ με την soccerpromo 


Η soccerpromo είναι μια συντονισμένη προσπάθεια ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού και στον Ακαδημαϊκό αντίστοιχα. Δημιουργήθηκε με στόχο να προωθήσει τους μαθητές / αθλητές που ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα ώστε να διευρύνουν τις δυνατότητες που έχουν στον αθλητικό αλλά και στον εκπαιδευτικό τομέα στις ΗΠΑ. Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι έτσι δομημένο ώστε να αξιοποιεί όλες τις πιθανές δυνατότητες / ικανότητες κάθε παιδιού. Για τον λόγο αυτό οι ΗΠΑ ονομάζονται και είναι η χώρα των ευκαιριών. Η na-system.com με ένα πρωτοποριακό σύστημα παρακολουθεί, υποστηρίζει, προτείνει και βελτιώνει τις δυνατότητες των μαθητών / αθλητών προσφέροντας την ευκαιρία πραγματοποίησης του ονείρου, να σπουδάσουν δηλαδή εκμεταλλευόμενοι τα αθλητικά και τα Ακαδημαϊκά τους προσόντα σε κάποιο από τα εκατοντάδες κολλέγια και Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Ο συνδυασμός των σχολικών επιδόσεων με το αθλητικό ταλέντο του κάθε παιδιού σε οποιοδήποτε άθλημαμπορεί να αποτελέσει το διαβατήριό του για μια εξαιρετική επαγγελματική καριέρα.
Σε ένα όλο και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον ο πολλαπλασιασμός των δυνατοτήτων επιλογής για τον κάθε μαθητή καθίσταται επιτακτικός παράγοντας.
Η soccerpromo σκοπεύει και στοχεύει στην μεγιστοποίηση των ευκαιριών του κάθε παιδιού.
Σας προσκαλούμε να διερευνήσετε αυτό το site και να διαπιστώσετε πόσο εύκολα προσβάσιμες και προσιτές είναι οι δυνατότητες που μπορεί να έχει ο κάθε γονιός αλλά και το κάθε παιδί και να ανακαλύψετε μια εναλλακτική λύση σπουδών που μέχρι σήμερα να μην σας είχε δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε. Παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα ενδιαφέροντος, προκειμένου να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες...
Οι παρακάτω είναι οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για να συμμετέχετε στο πρόγραμμα της soccerpromo :

  • Να είστε μαθητής μέχρι 3ης Λυκείου.
  • Να γνωρίζετε αγγλικά ή να είστε σε διαδικασία εκμάθησης.
  • Να ασχολείστε με κάποιο άθλημα ή καθόλου.
  • Να σκέφτεστε, να ονειρεύεστε, να στοχεύετε ψηλά.

    Εάν έχετε πρόσθετες ερωτήσεις, μη διστάσετε να καλέσετε  

    875 876 83 58

  •   Ειδικός συνεργάτης
  •    Καρατζουλίδης Δημήτριος
Η αποστολή μας
Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε το απαραίτητο profile του κάθε μαθητή / αθλητή που θα του μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάποια υποτροφία σε ένα από τα 1300 κολλέγια και Πανεπιστήμια της Αμερικής. Παρακολουθούμε τα παιδιά ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς τομείς:
1. Στην Ακαδημαϊκή τους εξέλιξη και τα προτρέπουμε όσο το δυνατόν γίνεται να καταφέρουν να έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στα μαθήματά τους.
2. Στο να καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα πτυχίο που θα πιστοποιεί ότι γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα επαρκώς και 
3. Παρακολουθούμε, προτείνουμε και βελτιώνουμε μέσω του συστήματος sportscout τα παιδιά όσον αφορά την αθλητική τους εξέλιξη ώστε βελτιώνοντας τα να τα καταστήσουμε όσον το δυνατόν γίνεται περισσότερο ανταγωνιστικά.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται (εφόσον το επιλέξει ο γονέας) καθώς σε συνεργασία με τον ειδικό συνεργάτη μας που έχει εξειδίκευση στις Ακαδημαϊκές υποτροφίες θα μπορέσει ο μαθητής / αθλητής να μεγιστοποιήσει στο έπακρο τις πιθανότητές του για μια υποτροφία βασιζόμενος πέρα από τις αθλητικές του επιδώσεις και στις Ακαδημαϊκές.

Φροντίζουμε τα κολλέγια και τα Πανεπιστήμια που θα προτείνουμε να ανταποκρίνονται στις δυνατότητες των παιδιών ικανοποιώντας και την αγωνία τους για μια επιλογή που θα τους εξασφαλίσει το επαγγελματικό τους μέλλον αλλά συγχρόνως και την επιθυμία τους να συνεχίζουν να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν.

Συνεχίζοντας περαιτέρω, οι συνεργάτες της soccerpromo θα συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες και την βοήθειά τους καθ' όλη την διάρκεια των σπουδών, διατηρώντας τακτική και προσωπική επαφή με το σπουδαστή.

Στη soccerpromo  έχουμε στόχο μια ισχυρή δέσμευση με τους μαθητές / αθλητές μας. Αναμένουμε από τους ίδιους να βάζουν στόχους όσο γίνεται πιο υψηλούς και να τους προασπίζουν με πίστη και βεβαιότητα ότι στο τέλος θα καταφέρουν να πετύχουν το μέγιστο στο ολοένα και δυσκολότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον που καλούνται να σταδιοδρομήσουν.

 

Είναι δυνατόν σε μια προπονητική μονάδα;;;
 
200 σουτ σε 2min;
200 εσωτερικές πάσες σε 2min;
200 εξωτερικές πάσες σε 2min;
200 κοντρόλ σε 2min;
200 κεφαλιές σε 2min;
 
ΜΕ ΤΟ MPOUTFOOT TRAINING SYSTEM FOR SOCCER EINAI!!
 
Επιδιώκετε η ακαδημία σας να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα κερδοφόρα και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στην δημιουργία έτοιμων ποδοσφαιριστών που θα ξεχωρίζουν για την τεχνική και το ταλέντο τους;
 
Στόχος σας είναι η δημιουργία ομάδας ευρωπαικών προδιαγραφών με τέλεια τεχνική κατάρτιση, αστείρευτη φυσική αντοχή και δύναμη, ανθεκτική σε τραυματισμούς;
 
Αναζητάτε σε ατομικό επίπεδο (personal football train
Address: FIFA-Strasse 20, Zurich, Switzerland
original licensed for fifa
 
official partner

University of Thessaly

 
official partner
Professional sports CV and resume writing service for football players, football coaches and sports professionals Επαγγελματικά βιογραφικά ιδανικά για ποδοσφαιριστές, προπονητές ποδοσφαίρου και επαγγελματίες από όλα τα σπορ

 

Soccer Promo deals with football management from academies to professional athletes. Provides promotion / athlete representation, organizing events of football interest, CAMP / Tournaments, seminars and pilot trainers.

Always looking for good partners (companies or agencies) involved in football, athletes, coaches and teams to create together a large group of associates for success.
If you think we can work together please contact us. SOCCERPROMONET@YAHOO.GR
Wenn Sie an einer Kontaktaufnahme mit uns interessiert sind, senden Sie uns bitte eine E-Mail soccerpromonet@yahoo.gr mit Ihrem vollständigen Namen, Titel und Telefon an die folgende Adresse. In Kürze wird sich ein Partner mit Ihnen in Verbindung setzen
 

Επαφή

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY GREECE - NETHERLANDS - GERMANY -BULGARIA - CYPRUS- ALBANIA - KOSOVO
VAT 203720553
Germany
VAT 15108387623
Τηλέφωνο για αυτούς που καλούν μόνο από Ελλάδα
από σταθερά & κινητά
875 876 83 58
Χρέωση 0,75€/1’(συμπ. ΦΠΑ)
MEDIATEL γραμμή παραπόνων 214-2148020
soccerpromonet@yahoo.gr
To Top