SOCCERPROMO MANAGEMENT ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

2019-08-10 11:13

10 Χρόνια γεμάτα ποδόσφαιρο
10 Χρόνια γεμάτα δημιουργία
10 Χρόνια μονο soccerpromo management


Η Soccerpromo management ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και σε ποδοσφαιρικά club.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Βουλγαρία. Παραρτήματα της βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Ολλανδία και στην Γερμανία. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής: για αθλητές ατομική βελτίωση, αξιολόγηση, αποκατάσταση, εκπροσώπηση.
Για προπονητές: εύρεση παικτών, εκπροσώπηση προπονητών, δημιουργία προπονητικού τιμ, μετεκπαίδευση προπονητών.
Για ποδοσφαιρικούς συλλόγους: εύρεση προπονητών, εύρεση τεχνικών διευθυντών, προπονητικού τιμ, ποδοσφαιριστών, δημιουργία ακαδημιών, διαχείριση και εύρεση εσόδων,δημιουργία φιλικών αγώνων, διαφημιστική προβολή.
Η soccerpromo management συνεργάζεται με πολλούς συλλόγους σε όλη την Ευρώπη, κατέχει περίπου το 80% των μεταγραφών που γίνονται από την Ελλάδα στην Ολλανδία, όπως επίσης έχει συμβάλει στο περίπου 40% των παικτών που γίνονται από την Ελλάδα στην Γερμανία.
Δημιουργεί πολύ συχνά συνέδρια ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι αδειοδοτημένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA για την παροχή υπηρεσιών και για την εκπροσώπηση παικτών
σε όλο τον κόσμο.
Ομάδες από την Ελλάδα την Κύπρο και την Γερμανία έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς ολοκληρωτικά με την εταιρεία σε θέματα μάνατζμεντ
Η εταιρεία TEQBALL με το πρωτοποριακό τραπέζι προπόνησης επέλεξε την soccerpromo να κάνει την παρουσίαση της και την εκπαίδευση των προπονητών στην Ελλάδα

Η εταιρεία foodoxys από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επέλεξε την soccerpromo να συνεργαστεί Κατά αποκλειστικότητα για της μέτρησης της στο τέστ βιολειτουργικης διατροφής παγκόσμια πατέντα σε όλες της ομάδες

Τα προγράμματα της και οι υπηρεσίες της είναι μοναδικά και πρωτοποριακά, βασισμένα στις ανάγκες του σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το site της εταιρείας έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αντίστοιχων site σε όλη την Ευρώπη. Κάθε μήνα περίπου 20.000 επισκέπτες ενημερώνονται για τις υπηρεσίες μας μέσα από τη σελίδα μας.

Η ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα ως αναγνώριση της δουλειάς και της συνεργασίας που έχουμε με τους ολλανδικούς συλλόγους, το 2017 δημιούργησε αφιέρωμα σχετικά με την εταιρεία μας και την φιλοσοφία μας .
Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας η Milan ac συνεργάστηκε μαζί μας για τη δημιουργία camp και την ανεύρεση νεαρών παικτών.
Το 2019 Δημιουργήσαμε ένα δικό μας δίκτυο ακαδημιών για Όλη την Ευρώπη
Εκπροσωπούμε επαγγελματίες παίκτες και Προπονητες απο όλο τον κόσμο
Και συνεχίζουμε την ανάπτυξη μας
Σε όλες της μορφές
Μόνο ποδόσφαιρο
Soccerpromo management