ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΘΕ ΠΩΣ

2016-09-15 19:11

  ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Από την ίδρυση της SoccerPromo έχουμε δώσει έμφαση  πρώτα στη δημιουργία παικτών και μετά στην ανάδειξη και αξιοποίηση τους, γνωρίζοντας οτι για την ανάδειξη ενός ποδοσφαιριστή δεν χρειάζεται μόνο να δουλέψει σκληρά, όπως συνήθως λένε πολλοί, αλλά να δουλέψει συγκεκριμένα και στοχευμένα. Έχουμε καταφέρει εδώ και αρκετά χρόνια να δημιουργήσουμε προγράμματα πραγματικής βελτίωσης αθλητών ανάλογα του επιπέδου που βρίσκεται ο κάθε αθλητής ξεχωριστά αξιολογώντας πραγματικές παραμέτρους και όχι υποθετικές. Καταφέραμε να μην έρχεται κάποιος σε εμάς για να ακούσει απλά καλά λόγια χωρίς να ισχύουν. Όταν κάποιος αποφασίσει να παρακολουθήσει τα προγράμματά μας θα πρέπει πρώτα να αξιολογηθεί αν έχει τα στοιχεία που εμείς πιστεύουμε ότι χρειάζονται ώστε να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε.

  Ναι, καλά καταλάβατε δεν γίνονται όλοι δεκτοί στα προγράμματά μας. Μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης επιλέγουμε περίπου το 70% των αθλητών που μπορούμε να συνεργαστούμε χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι οι αθλητές που δεν θα επιλέξουμε δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουν τους στόχους τους μια και στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αντικειμενική αξιολόγηση αλλά υποκειμενική. Τίποτα δεν υπάρχει για εμάς στην τύχη.

  Η επιστημονική έρευνα και μέριμνα δεν σταματάει ποτέ. Ο εργοφυσιολόγος-διατροφολόγος μας Γιάννης Τόκας έχει αναλάβει την εργομέτρηση καθώς και τη διατροφή όλων των αθλητών μας στην Ελλάδα και όχι μόνο. Οι συνεργαζόμενοι προπονητές της SoccerPromo πέρα από την εκπαίδευση που έχουν λάβει και λαμβάνουν πάνω στα προγράμματά μας είναι όλοι τους διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν όλα αυτά που πραγματικά χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής είτε είναι ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας. Το ηλικιακό φάσμα καλύπτει ηλικίες από 10 ετών εώς και 34 ετών.

  Ένας ποδοσφαιριστής κάνοντας ατομική βελτίωση στη SoccerPromo έχει τη δυνατότητα να δουλέψει τεχνική - ταχυδύναμη - τακτική θέσης - φυσική κατάσταση.Επίσης, δίνουμε πολλή έμφαση στο μυαλό και στον τρόπο σκέψης του ποδοσφαιριστή δουλεύοντας την αντίληψη, τη γρήγορη σκέψη, την οξυδέρκεια και τη σωστή λήψη αποφάσεων. Τέλος, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση του αθλητή δουλεύονται εντατικά από τη SoccerPromo. Πολλοί αθλητές κατόρθωσαν  μέσα από τα προγράμματά μας να κάνουν το επόμενό τους βήμα ΠΡΑΞΗ.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ! ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ SoccerPromo

  Τέσσερα συνεργαζόμενα αθλητικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα καθώς επίσης και  On-line υπηρεσίες  μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα της SoccerPromo.

 

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58

 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/