ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΉΣ RKAVV O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΕΤΖΟΣ

2017-01-26 09:13

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΉΣ RKAVV O ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΕΤΖΟΣ 

 

Μια νέα σελίδα ανοιξε για τον Αλέξανδρο Ρέντζο Γεννημένος το 1996 ο υψηλόσωμος  κεντρικός αμυντικός υπέγραψε   συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα RKVV της Ολλανδίας. Ο Αλέξανδρος εκανε τις παρακάτω δηλώσεις για αυτό το νέο του βήμα.

 
Αλέξανδρε πως βρέθηκες στην Ολλανδία ?
 
Πάντα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό ηθελα να δω αν μπορώ να δοκιμάσω μέσα από συμπαίκτες μου και φίλους μου ανακάλυψα την soccerpromo . Μίλησα μαζί τους και μου είπαν τον τρόπο που δουλεύουν Τον βρήκα ενδιαφέρον και αποφάσισα να δοκιμάσω. Ταξίδεψα στην Ολλανδία και αξιολογήθηκα πρώτη φορά είδα κάτι τόσο σοβαρό νομίζω τα πήγα καλά και άρεσα στους ανθρώπους που με είδανε. Μου είπανε να με πάνε να με δοκιμάσουν σε μία ομάδα σε αυτήν που είμαι τώρα Παρέμεινα μερικές μέρες ακόμα στην Ολλανδία Στην ομάδα που δοκιμαστικά αρεσα και εμένα βέβαια μου άρεσε πάρα πολύ Όμορφα γήπεδα πολύ καλή προπόνηση καλή άνθρωποι φιλόξενοι.
 
 
Τι διαφορές βλέπεις ανάμεσα στο ολλανδικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο ?
 
Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι πολύ τεχνικό και πάρα πολύ γρήγορό η ταχύτητα του με εκπλήσσει Θα χρειαστείς αρκετό χρόνο για να το συνηθίσεις Και να προσαρμοστείς εγώ ευτυχώς όταν γύρισα στην Ελλάδα δουλέψαμε με την soccerpromo σε πολλά κομμάτια από αυτά ώστε να είμαι πιο έτοιμος oπότε ήξερα τι πρέπει να κάνω εδω.
 
Ποιος είναι ο στόχος σου για φέτος ?
 
Θέλω μέχρι το καλοκαίρι να δείξω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ να καθιερωθώ στην ομάδα μου να κερδίσω χρόνο συμμετοχής Να τους δείξω ότι όντως άξιζε να με εμπιστευτούν Και το καλοκαίρι κοιτάμε το επόμενο βήμα όπως λέει και ο μάνατζερ μου Σπύρος Μαραθωνίτης που με εκπροσωπεί Δεν θέλω να πετάω στα σύννεφα ξέρω πως είναι δύσκολα και έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό όμως κάνω την προσπάθεια μου 

 

Αν επιθυμείτε κάποια πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την SOCCERPROMO 

καλώντας στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 8 με 23.00 ολες τις μερες της εβδομαδας

875 876 83 58

 


Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/atomiki-proponisi/