Μπαρτσελόνα η ομάδα πού γίνεται λόγος να επισκεφτείς στη Βαρκελώνη

2023-11-07 11:24

Η Μπαρτσελόνα είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος να επισκεφτεί κάποιος στη Βαρκελώνη

αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς εύκολα εάν κάνει μία βόλτα στην περιοχή που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα και να επισκεφθεί την μπουτίκ και τα καφέ της barcelona.

Η σπουδαία ομάδα της Μπαρτσελόνα που έχει γράψει τεράστια ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να γράφει έχει μία ξεχωριστή φιλοσοφία που την καθιστούν πρωτοπόρα ομάδα που βγάζει παίκτες από τις ακαδημίες κατά καιρούς παίκτες που αφήνουν το στίγμα τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όχι μόνο στο ευρωπαϊκό.




αυτή την εποχή το γήπεδο της barcelona βρίσκεται σε ανακατασκευή παρόλα αυτά το τμήμα μάρκετινγκ συνεχίζει να δουλεύει παρέχοντας έσοδα στην ομάδα χιλιάδες άνθρωποι ακόμα και σήμερα επισκέπτονται τους χορούς που έχουν δημιουργηθεί για να πάρει κάποιος μία γεύση από την barcelona η μπουτίκ που διαθέτει η ομάδα είναι μοναδική στον κόσμο η ποικιλία των αξεσουάρ είναι εξωπραγματική  .


έχουν φτάσει σε ένα σημείο πού πουλάνε ακόμα και το χόρτο του γηπέδου που έτσι κι αλλιώς το αλλάζουν πάρα πολύ τακτικά για να βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση όταν αγωνίζεται η ομάδα  40 ευρώ είναι το μικρότερο κόστος για να πάρει κάποιος μία συσκευασία που είναι μικρότερη από ένα σπιρτόκουτο και περιέχει χόρτο από το γήπεδο το οποίο ταυτόχρονα σε οθόνες σου δείχνουν πως το μαζεύουν και πως το επεξεργάζονται ώστε να είναι έτοιμο για πώληση και εννοείται ότι γίνεται χαμός από πωλήσεις.




Όταν το γήπεδο θα είναι ξανά έτοιμο για επίσκεψη το 2024 η είσοδος και η ξενάγηση θα κοστίζει 83 ευρώ .

το περίφημο προπονητικό κέντρο La masia που έχει αναδείξει ιστορικά τεράστιους παίκτες βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο στάδιο το οποίο και αυτό είναι επισκέψιμο πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι απλά μία πρωταθλήτρια ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι οι πρωταθλητές του μάρκετινγκ το αντίκτυπο αυτό τον εισπράττει όλη η πόλη της Βαρκελώνης με πολυάριθμους επισκέπτες .

Σπύρος Μαραθωνίτης 

soccerpromo Management