ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο 98ης ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

2015-08-28 16:31

ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο 98ης ΟΡΕΣΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ

  

Ο Ορέστης Γιώτης γεννημένος το 1998 που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα Κ17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ την νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στην HAAGLANDIA  Κ19 της Ολλανδικής ομάδας και θα είναι συμπαίκτης με ένα ακόμα παιδί από την Ελλάδα που επιλέχθηκε από τον συγκεκριμένο σύλλογο αφού προηγήθηκε αξιολόγηση εδώ στην Ολλανδία και δοκιμαστικό με την ομάδα και τράβηξε αμέσως τα βλέμματα .  Ο Ορέστης Γιώτης ήρθε στην Ολλανδία μέσω της πλατφόρμας Soccer Promo και τον παίκτη συνόδευσε ο Σπύρος Μαραθωνίτης.

Σπουδαίο ρόλο σ’αυτή την μεταγραφή και την προετοιμασία του αθλητή έπαιξε ο προσωπικός του προπονητής Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης ο οποίος δούλεψε πολύ με τον αθλητή σε ατομικό επίπεδο και βέβαια η εμπιστοσύνη και η συνεργασία που έχει ο συγκεκριμένος προπονητής με την πλατφόρμα Soccer Promo αλλά και με τον Σπύρο Μαραθωνίτη.  Ο Γιώτης εδώ και 20 ημέρες κατοικεί μόνιμα πλέον στην Ολλανδία και βέβαια πηγαίνει σε διεθνές σχολείο (αγγλικά – ολλανδικά) και έρχεται να προστεθεί βέβαια με τους άλλους έλληνες ποδοσφαιριστές που έκαναν το μεγάλο τους βήμα στην Ολλανδία.

Ο Ορέστης Γιώτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις γι αυτή την μεταγραφή:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έχει δοθεί μια τέτοια ευκαιρία που θα μπορέσω να έχω την δυνατότητα να μάθω σωστά ποδόσφαιρο εδώ στην Ολλανδία και πιστεύω ότι εδώ θα καταφέρω να φτάσω κοντά στον στόχο μου.  Είμαι 20 μέρες εδώ και προσπαθώ να ενταχθώ στον τρόπο ζωής και στον τρόπο παιχνιδιού εδώ αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για ότι βλέπω και γνωρίζω κάθε μέρα.  Είναι καλό για μένα ότι έχω παρέα και άλλους Ελληνες και βέβαια ότι τα περισσότερα πράγματα είναι διευθετημένα οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνομαι σχεδόν για τίποτα αφού ο κ. Σπύρος Μαραθωνίτης μαζί με τους συνεργάτες του φροντίζουν για τα πάντα και να μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη.  Νιώθω σαν να είμαι επαγγελματίας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προσωπικό μου προπονητή κ. Κων/νο Μιχαηλίδη που πίστεψε σε μένα και μέσα από τις ατομικές προπονήσεις με βοήθησε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό ποδόσφαιρο της Ολλανδίας.  Χωρίς ατομική προπόνηση δεν θα μπορούσα να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και να αλλάξω το ποδοσφαιρικό μου επίπεδο.  Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σπύρο Μαραθωνίτη και τους ανθρώπους της Soccer Promo που με βοήθησαν να φτάσω στον στόχο μου εδώ στην Ολλανδία»