Ξεχώρισαν οι αθλητές της Soccerpromo στα τεστ Αξιολόγησης Athlometrix

2018-03-23 09:04

Ξεχώρισαν οι αθλητές της Soccerpromo  στα τεστ  Αξιολόγησης Athlometrix

Athlometrix Test Event 16-3-2018

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα διεξήχθη το Event της Athlometrix, την προηγούμενη Παρασκευή στο Test Center της εταιρίας που εδρεύει στο Star Sports Club στη Βούλα.

Δεκαοκτώ εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές απο την Αττική πέρασαν με επιτυχία τόσο τις μετρήσεις της Αθλομετρίας (Σωματομετρικά, Φυσιομετρικά, Ψυχομετρικό) όσο και αυτές της Τεχνομετρίας Ποδοσφαίρου που είχαν στηθεί στο 11x11 των εγκαταστάσεων. Οι μικροί αθλητές που έκαναν με ευχαρίστηση τα τέστ και δημιούργησαν το δικό τους Αθλητικό προφίλ στην πλατφόρμα της Athlometrix

Με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ιδανικά επίπεδα αγωνιστικής ημέρας (19 β. κελσίου με αραιή συννεφιά) και με την έλλειψη του αέρα σύμμαχο, οι 18 νεαροί ποδοσφαιριστές ξεδίπλωναν επι δύο ώρες το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο στο χορτάρι του Star Sports Club και έδειχναν να το διασκεδάζουν. Ιδιαιτέρως όταν έφτανε ή ώρα να δοκιμάσουν το πόδι τους με τα διαφόρων ειδών σουτ στο τέρμα, ο ανταγωνισμός κορυφώθηκε και οι πλάκες μεταξύ των παιδιών έδιναν και έπαιρναν.

Ανάμεσα στους γονείς, προπονητές και ακαδημιάρχες που παρακολούθησαν απο κοντά το Event, βρέθηκε και ο ευρέως γνωστός μάνατζερ ποδοσφαίρου κος Μαραθωνίτης , ο οποίος συνόδευε δύο ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί. Πρόκειται για τους Βασίλη Τσιώλη (15 ετών) και Νίκο Δεγαϊτά (17 ετών) οι οποίοι αμφότεροι σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις σε ορισμένες κατηγορίες της Τεχνομετρίας. Ο δε Νίκος Δεγαϊτάς ήταν και ο μεγάλος νικητής του Yo Yo Test (Μέτρηση Αντοχής), αφού πρόλαβε να διανύσει 1440 μέτρα φτάνοντας μόλις τους 190 σφυγμούς/λεπτό!

 

Δήλωση  Σπύρου  Μαραθωνιτη

Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω από κοντά Την δουλειά που κάνουν κυρίως να δω τον τρόπο και την διαδικασία που γίνεται.
Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ όμορφη μέθοδο και εμείς σαν εταιρεία Soccerpromo management είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με ότι είδαμε ευελπιστούμε στην συνέχεια μια συνεργασία με την Athlometrix


πηγη  https://athlometrix.com/el/athlometrix-test-event-16-3-2018/