Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επιχειρεί για τους φοιτητές του 84η ΔΕΘ Σε τι θα βοηθήσει το τεστ της Foodoxys AΘΛHTIKH BIOΛEITOYPΓIKH ΔIATPOΦH τον επαγ ποδοσφαιριστή;

2019-09-10 09:15
84η ΔΕΘ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επιχειρεί για τους φοιτητές του

Ο καθηγητής του Τμήματος Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας έγραψε για την παρουσία τους στη ΔΕΘ:

«Η εταιρεία που έχουμε δημιουργήσει με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σήμερα είχε την τιμητική της. Ενδιαφέρθηκαν στην ΔΕΘ για την δημιουργία του προσωπικού τους διαιτολογίου βάσει του μεταβολικού προφίλ των αντιοξειδωτικών που μετράμε σε μια σταγόνα αίμα από το δάχτυλο 6 υπουργοί της κυβέρνησης. Ο κ. Βορίδης, η κ. Αραμπατζή, ο κ. Σταϊκούρας, η κ. Ζαχαράκη ήταν ιδιαίτερα θερμοί. Το μότο μας πάντα και διαχρονικά είναι το Πανεπιστήμιο επιχειρεί για τους φοιτητές του. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το unifund που στηρίζει και είναι μέτοχος στην foodoxys μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρύτανη Ζήση Μαμούρη που είναι κοντά στην εταιρεία μας και βοηθά».

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

 
 

ΤΕΣΤ  AΘΛHTIKHΣ BIOΛEITOYPΓIKHΣ  ΔIATPOΦHΣ  ΓΙΑ  ΟΜΑΔΕΣ 

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ  Δημιούργησε αθλητές υψηλού επιπέδου

καλύτερες αθλητικές επιδόσεις
 
 
θα βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να καλύπτει τις ανάγκες του, να έχει γρήγορη αποκατάσταση έπειτα από μια προπόνηση ή αγώνα κάτι που θα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης υπερκόπωσης και τραυματισμών
 
ένα μοναδικό εργαλείο για την δημιουργία ενός ατομικά στοχευμένου διαιτολογίου για κάθε ποδοσφαιριστή 
 
100% των αναγκών του κάθε αθλούμενου ξεχωριστά. για μια ισορροπημένη διατροφή
 
όλες οι μετρήσεις πραγματοποιούνται  στους χώρους σας
 
spin-off του πανεπιστημιου θεσσαλιας
 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για FoodOxys logo
χρυσο στο πεδιο καινοτομια στην ερευνα 
χρυσο αναμεσα σε ολα τα πανεπιστημια
παγκόσμια πατέντα  



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/athletic-functional-nutrition-test/

 

με τη συνεργασία της soccerpromo management 
Και άμεσο συνεργάτη μας τον Βαγγέλη Στεφάνη 
Σε τι θα βοηθήσει το τεστ  της Foodoxys AΘΛHTIKH BIOΛEITOYPΓIKH ΔIATPOΦH τον επαγ ποδοσφαιριστή; 
Το ποδόσφαιρο είναι ένα απαιτητικό άθλημα ειδικά σε επαγγελματικό και ημιεπαγγελματικό επίπεδο.
Ο ποδοσφαιριστής είναι ένας αθλητής που πρέπει να συνδυάζει αντοχή, δύναμη και τεχνικές ικανότητες και να ανταποκρίνεται σε απαιτητικές προπονήσεις και συνεχείς αγώνες. 
Η σωστή ανταπόκρισή του σχετίζεται άμεσα από την ποιότητα της ζωής του πέρα από την προπόνηση που πρέπει να περιλαμβάνει σωστή αποκατάσταση μέσω επαρκής ξεκούρασης και προσεκτικής διατροφής. 
Γνωρίζοντας τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και τα επίπεδα της γλουταθειόνης έχουμε ένα μοναδικό εργαλείο για την δημιουργία ενός ατομικά στοχευμένου διαιτολογίου για κάθε ποδοσφαιριστή ‘’κομμένο και ραμμένο’’ στις ανάγκες του. 
Το διαιτολόγιο είναι έτσι δομημένο ώστε να καλύπτει σε εβδομαδιαία βάση τις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή σε μακροθρεπτικά συστατικά (πρωτείνες, λίπη, υδατάνθρακες) και μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία) από φυσικές και υγιεινές τροφές που θα είναι εύκολα προσβάσιμες. 
Επιπλέον θα είναι σωστά εμπλουτισμένο με τροφές που περιέχουν την ιδανική ποσότητα αντιοξειδωτικών με αποτέλεσμα να διατηρεί ο ποδοσφαιριστή μια οξειδοαναγωγική ισορροπία. 
Η σωστή διατροφή θα βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να καλύπτει τις ανάγκες του, να έχει γρήγορη αποκατάσταση έπειτα από μια προπόνηση ή αγώνα κάτι που θα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης υπερκόπωσης και τραυματισμών.
 
 
Σε τι θα βοηθήσει το τεστ  της Foodoxys ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  τον ανήλικο ποδοσφαιριστή;
Το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα ιδανικό άθλημα για τα παιδιά. 
Έχει το χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με διάφορα ατομικά αθλήματα συνδυάζει την άσκηση με το παιχνίδι ενώ παράλληλα αποτελεί ένα μέσο κοινωνικοποίησης για το παιδί. 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μαθαίνει να σέβεται το σώμα του και τις ικανότητες που αποκτά.
 Η σωστή υγιεινή διατροφή αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την σωστή και φυσιολογική ανάπτυξη ενός παιδιού παράλληλα με την άσκηση. 
Μέσω της παροχής σωστής διατροφής μαθαίνει από μικρή ηλικία να τρέφεται σωστά και να προασπίζει τον οργανισμό του από ένα σωρό ασθένειες που εμφανίζονται στις μέρες μας λόγο της ‘’κακής’’ διατροφής που ακολουθεί σήμερα ο άνθρωπος. 
Έτσι με τον καιρό αποκτά μια σειρά από συνήθειες που θα διαφυλάξουν την υγεία του τα επόμενα χρόνια και θα χτίσουν έναν οργανισμό υγιή, δυνατό και έτοιμο μεγαλώνοντας να χτίσει σταδιακά καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.
 

 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/athletic-functional-nutrition-test/