Σπύρος Μαραθωνίτης: Ο mr. FIFA Agent του project «ΠΑΕ Ασπρόπυργος»

2021-01-18 08:46

Σπύρος Μαραθωνίτης: Ο mr. FIFA Agent του project «ΠΑΕ Ασπρόπυργος»

ια τη νέα εποχή της ΠΑΕ Ασπρόπυργος, μίλησε στο SoccerPlanet ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και γνωστός FIFA Agent κ. Σπύρος Μαραθωνίτης.

Ο κ. Μαραθωνίτης σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, μας ανέλυσε τον προγραμματισμό και τα πλάνα της ομάδας, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και μια σειρά από άλλα θέματα που αφορούν την Ασπροπυργιώτικη ΠΑΕ.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

«Η προσθήκη στην ομάδα του Krzysztof Warzycha (Κριστόφ Βαζέχα) – για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις – ως επικεφαλής του τεχνικού team, είναι πολυτέλεια για την Ένωση Ασπροπύργου και πιστεύω ότι αναμφίβολα ανεβάζει το Status της ομάδας».

«Η εμπειρία του Krzysztof  Warzycha και οι παραστάσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε συνδυασμό με τις γνώσεις του αποτελούν εγγύηση».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΛΕΤΙΟΥ

«Η οικογένεια Μελετίου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του Ασπροπύργου. Παραλάβαμε από την οικογένεια Μελετίου μια ομάδα καθόλα εντάξει σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι και αυτό είναι κάτι, που δεν συνηθίζετε σε πάρα πολλές ομάδες όπως γνωρίζετε. Μπορεί η οικογένεια Μελετίου να μην βρίσκεται διοικητικά πλέον στην ομάδα, αλλά συνεχίζει να μας προσφέρει απίστευτη βοήθεια σε πολλά επίπεδα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Όλη αυτή η προσπάθεια θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί, εάν δεν υπήρχε o κ. Θεόδωρος Φαβατάς.

O νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ασπρόπυργος κατοικεί στο Άαχεν της Γερμανίας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, με το χονδρεμπόριο φρούτων και ζαρζαβατικών στη Γερμανία και γενικότερα στη Ευρώπη.

Το «όραμα» του νέου ιδιοκτήτη, ήταν και ο λόγος που συμφώνησα να είμαι στην ομάδα. Όπως γνωρίζετε εγώ είμαι ατζέντης ποδοσφαίρου με δικιά μου εταιρία. Δουλεύω σε όλη την Ευρώπη με ποδοσφαιριστές και προπονητές και ο χρόνος μου είναι επιβαρυμένος. Ωστόσο, με έκανε να πω το «ναι» το γεγονός ότι θα συνεργαστώ με έναν επιχειρηματία τον οποίο γνωρίζω αρκετά χρόνια, με τον οποίο μας συνδέει μακροχρόνια φιλιά και του οποίου το πλάνο δεν είναι να κάνουμε μια ομάδα για να παίξουμε απλά ποδόσφαιρο, αλλά να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα στοχεύσει ψηλά και μακροπρόθεσμα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ & ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

«Η ομάδα έχει προχωρήσει ήδη σε οκτώ μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Τα ονόματα των νέων ποδοσφαιριστών θα ανακοινωθούν τον ερχόμενο μηνά.

Ο κ. Βασίλης Παμπορίδης ο οποίος στελεχώνει το τμήμα scouting της ομάδας μας ως ανιχνευτής βορείου Ελλάδος / αναλυτής αγώνων, είναι προσωπική μου επιλογή, καθώς είναι συνεργάτης στην εταιρία μου (soccer promo) πάρα πολλά χρόνια. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος διαιτητής, με τεράστια προσωπικότητα και εξειδικευμένες σπουδές. Έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο και είναι προπονητής UEFA A. Είμαι λοιπόν σίγουρος, ότι θα προσφέρει σπουδαία πράγματα στον Ασπρόπυργο.

Ο Νίκος Γιδάκος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και θα είναι τεράστια η βοήθεια του από τη θέση του γενικού αρχηγού».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: BUDGET

«Το budget για την τρέχουσα χρονιά, πιθανά να ξεπεράσει τις 400.000€. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή σε επαγγελματικά πλαίσια. Στόχος μας, είναι ως ομάδα να πρωταγωνιστήσουμε και γι’αυτο είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την όποια υπέρβαση χρειαστεί».

SOCCERPROMO MANAGEMENT

Η εταιρία management του κ. Μαραθωνίτη, ιδρύθηκε το 2010  με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και σε ποδοσφαιρικά club. Παραρτήματα της Soccerpromo management βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Ολλανδία και στην Γερμανία.

Η soccerpromo, συνεργάζεται με συλλόγους σε όλη την Ευρώπη και κάθε χρόνο πραγματοποιεί ένα σημαντικό αριθμό μεταγραφών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, καθώς και νεαρών παικτών, ενώ είναι αδειοδοτημένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA για την παροχή υπηρεσιών και την εκπροσώπηση παικτών σε όλο τον κόσμο.

πηγη   https://soccerplanet.gr/