Ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Μιχαϊλίδης έτοιμος να αλλάξει τρίτη ποδοσφαιρική χώρα

2018-03-11 09:00
Ο νεαρός  τερματοφύλακας   Δημήτρης  Μιχαϊλίδης , γεννημένος το 2002 με ύψος 1,78 έχει προλάβει να παίξει ποδόσφαιρο σε δύο διαφορετικές χώρες ξεκινώντας το 2012 από το ΑΠΟΕΛ της Κύπρου . 
Το 2013 μετακομιζοντας στη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Βορείου Ελλάδος τους Μπεμπηδες Θεσσαλονίκης.Το
2017 έλαβε μέρος στην αξιολόγηση της Soccerpromo στην Ολλανδία με πολλή μεγάλη επιτυχία. Μία μεγάλη ομάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του και το καλοκαίρι ετοιμάζεται να αλλάξει τρίτη ποδοσφαιρική χώρα μετακομιζοντας αυτή τη φορά στην Ολλανδία.
Ο Δημήτρης  Μιχαϊλίδης μας μίλησε  για  την νέα του πρόκληση
 

Τι είναι για εσένα η θέση του τερματοφυλακα ?
Είναι η πιο επιτελική θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο τερματοφύλακας είναι μόνος του, ενώ πρέπει να εποπτεύει και να κατευθύνει όλη την ομάδα με απόλυτη συγκέντρωση.
 
Πόσες Προπονήσεις κάνεις την εβδομάδα?
Κανω δυο φορές προπόνηση με ολη την ομαδα, δυο ατομικές προπονήσεις τερματοφυλάκων και μια μερα γυμναστήριο.
 
Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα που παίζεις από πλευράς ανταγωνισμού?
Το επιπεδο ειναι μέτριο, λιγες ομαδες είναι ανταγωνιστικές και βρισκονται στο ίδιο επίπεδο με εμάς,όπως ο Παοκ, ο Αρης και ο Ολυμπιακος.
 
Στο ερώτημα σχολείο ή ποδόσφαιρο τι απαντάς ?
Μεχρι αυτη την ηλικια προσπαθω να συνδυασω και τα δυο γιατι πιστευω οτι ενας σωστος αθλητης πρεπει να γυμναζει και το σωμα και το μυαλο του. Δεν ξερω βεβαια ποιες ειναι οι απαιτησεις σε ενα αλλο επιπεδο απο αυτο που βρισκομαι. Οταν σταματησω να παιζω ποδοσφαιρο θελω να το υπηρετησω και απο αλλο ποστο γι'αυτο και θελω να σπουδασω.
 
Το 2017 συμμετείχες στην αξιολόγηση της Soccerpromo management στην Ολλανδία. Μίλησέ μας λίγο για αυτήν την εμπειρία σου.
Ηταν μια αξεχαστη εμπειρια για εμενα. Ευχαριστω την Soccerpromo και ιδιαιτερα τον μανατζερ μου  κυριο Σπύρο Μαραθωνίτη γιατι μου εδωσαν την  να δοκιμασω τις δυναμεις μου και να καταλαβω αν μπορω να ανταποκριθω στις απαιτησεις μιας χωρας οπως η Ολλανδια οπου το επιπεδο του ποδοσφαιδου ειναι πολυ υψηλο.
 
Το καλοκαίρι σου αυτό είναι το τελευταίο σου στην Ελλαδα πόσο έτοιμος νιώθεις ?
Εχω προετοιμαστει για αυτο μια ολοκληρη χρονια. Ειναι μια μοναδικη ευκαιρια και θα προσπαθησω να την αξιοποιησω με τον καλύτερο τρόπο.
 


.