Νίκος Δεγαϊτας απο τον ολυμπιακο στην ακαδημια του KIFISSOS FC by soccerpromo management

2017-08-20 07:45

Νίκος  Δεγαϊτας  απο τον ολυμπιακο στην ακαδημια του KIFISSOS FC by soccerpromo management

Ο νεαρός Αμυντικός Νίκος Δεγαιτας Γεννημένος το 2001 στη Νάξο, που εδώ και δύο Χρόνια έφυγε απο το όμορφο νησί της Νάξου για να ακολουθήσει το όνειρο του στο ποδόσφαιρο μιας και στην Νάξο που αγωνιζόταν Ξεχώριζε. Πολλές μεγάλες ΠΑΕ Προσπάθησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, η ΑΕΚ Βρέθηκε πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει, όμως τελικά τον κέρδισε ο Ολυμπιακός όπου και Αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Νικος Δεγαιτας το καλοκαίρι Αποχώρησε απο του Ρέντη και την Ακαδημία του Ολυμπιακού βλέποντας μαζί με τον μάνατζερ του Σπύρο Μαραθωνιτη τον επόμενο σταθμό της Καριέρας του. Πολλές ΠΑΕ Κινήθηκαν για την απόκτηση του μιας και πρόκειται για Έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, δεν αποτέλεσε τυχαία 2 Χρόνια μέλος τον Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Ο Νίκος και η οικογένειά του θέλησαν για φέτος η συνέχεια του στο ποδόσφαιρο να είναι δίπλα σε ανθρώπους που Εμπιστεύονται, Ώστε να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα. Η Ακαδημία KIFISSOS FC By soccerpromo management που θα αγωνίζεται στο πρωταθλημα της ΕΠΣΑ θα είναι ο Επόμενος σταθμός του.

Ζητήσαμε από τον Νίκο να μας μιλήσει για τα όνειρα του και τις φιλοδοξίες του

Νίκο, πες μας καταρχάς Πώς είναι να είσαι μακριά απο το σπίτι σου;

Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα μετά προσαρμόζεσαι. Εξάλλου οι γονείς μου με στηρίζουν πάρα πολύ και είναι συνέχεια κοντά μου.

Πώς ειναι μία καθημερινή σου μέρα ?

Οι μέρες μου είναι γεμάτες, το πρωί σχολείο και το απόγευμα Προπόνηση αρκετές ώρες και με την ομάδα και ατομικά. Μετά σπίτι διάβασμα και λίγο ξεκούραση.

Τα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό πώς ήταν ?

Ο Ολυμπιακός για εμένα ήταν μια μεγάλη Εμπειρία .Έμαθα πολλά. Είναι όμορφα να Παίζεις σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Πώς Αποφάσισες να πας στην Ακαδημία ΚIFISSOS FC by Soccerpromo management

προερχόμενος από μία τόση μεγάλη ακαδημία όπως του Ολυμπιακού;

Για εμένα αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο είναι ότι η εταιρία που ασχολείται μαζι μου έχει αναλάβει το πρότζεκτ της συγκεκριμένης Ακαδημίας, σε αυτή την ομάδα γνωρίζω τον τρόπο που δουλεύουν και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα Γίνω καλύτερος, οπότε δεν Χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου ?

Εχω μάθει να βάζω τους στόχους μου κάθε χρόνο. Φέτος θέλω να έχω μια γεμάτη χρονιά.

 
Η ακαδημία Kifissos fc academy by soccerpromo management παρέχει όλο το σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης νεαρών αθλητών από 5-17 ετών με εξειδικευμένα προγράμματα εναρμονισμένα στα ευρωπαϊκά πρότυπα αξιολόγησης, αξιοποίησης και προώθησης νεαρών αθλητών σε σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Η προσέγγιση, η φιλοσοφία, η εξειδίκευση και η ανάδειξη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ακαδημίας μας. Η εμπειρία των αδερφών Κατσικογιάννη που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο και η εταιρεία Soccerpromo management που εκπροσωπεί πολλούς αθλητές και προπονητές στην Ευρώπη με εξειδίκευση στους νεαρούς αθλητές δημιουργούν μια απόλυτα ολοκληρωμένη σχολή ποδοσφαίρου στην καρδιά της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/kifissos-fc-academy-by-soccerpromo-management/
 
 
 
 
 

δημοσιευμα το 2015

gazzetta.gr    

https://www.gazzetta.gr/football/article/782573/degaitas-ton-ithele-i-aek-ton-ekleise-o-olympiakos