Μαθήματα Ανθρωπιάς από έναν Μεγάλο Σύλλογο

2018-03-05 17:25
Μαθήματα Ανθρωπιάς Από έναν Μεγάλο Σύλλογο .
Μια ομάδα λέγεται μεγάλη οχι μόνο απο τους τίτλους που κατακτά αλλα και απο την Ανθρωπιάτης  η Φιορεντίνα έχασε άδικα και εντελώς ξαφνικά τον αρχηγό της ΝΤΑΒΙΝΤΕ ΑΣΤΟΡΙ  οταν αυτός δεν ξύπνησε ποτέ στο ξενοδοχείο που είχε κατάληξη η ομάδα βυθιζότας σε πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Κάπου εκεί η ομάδα του αποφασίζει να να ενεργοποιήσει την ανανέωση του συμβολαίου του και τα χρήματα να πηγαίνουν στην οικογένεια του .
Η κίνηση αυτή κάνει την Φιορεντίνα τεράστια στα μάτια όλου του αθλητικού κόσμου και όχι μόνο του ποδοσφαίρου που τόσο πολύ έχει στοχοποιηθεί και κακοχαρακτηριστεί με τον χορό τον Εκατομμυρίων που γίνεται .
ΈΝΑ  ΜΕΓΆΛΟ  ΜΠΡΆΒΟ  ΣΤΗΝ ΦΙΕΡΕΝΤΙΝΑ
 
 
 
 

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCERPROMO 

ολες οι ημερομηνιες  2018

 10  - 15  Απριλίου  2018   AMSTERDAM 

21 - 26  Μάιου  2018       AMSDERDAM   (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ  )

 6    - 11 Ιουλίου   2018    AMSTERDAM ( μια θεση ακομα εχει απομεινει )

ΜΕΧΡΙ 4 ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ !!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358

η αξιολόγηση μας   αφορά όλη την κεντρικη ευρωπη

οι Προϋποθέσεις για την  αξιολόγηση στην ολλανδια   ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν απο Ολλανδούς προπονητές στην Ολλανδία  Να μετρήσουν τις δυνάμεις τους με απώτερο σκοπό τη μεταγραφή τους σε έναν σύλλογο της κεντρικής Ευρώπης
(Δεν πρόκειται για camp με συμμετοχή και άλλων αθλητών Ούτε για μια συλλογή εμπειριών Αφορά μόνο αθλητές που έχουν σκοπό να μεταγραφούν σε ομάδα εκτός των συνόρων τους).

 

H πολυετή εμπειρία μας  και η επιτυχία μας όλα αυτά τα χρόνια  και η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας  εχουν ως αποτελεσμα καθε χρονο αρκετη νεαροι ποδοσφαιριστες  μεσω της αξιολόγησης στην ολλανδια να καταφέρνουν να ενταχθούν σε  συλλογους της Ολλανδίας, και όχι μόνο,  για αυτον τον λογο αλλωστε H SOCCERPROMO MANAGEMENT   Είναι το συνώνυμο της επιτυχίας  

ΜΕΧΡΙ 4 ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/netherlands-football-travel-by-soccerpromo/