Kι άλλος Ελληνας δοκιμάζεται στην Ολλανδική Excelsior Γιάννης Καλύβας γεννημένος το 1999

2016-01-12 11:19

Kι άλλος Ελληνας δοκιμάζεται στην Ολλανδική Excelsior

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλύβα γεννημένος το 1999 που στην Ελλάδα αγωνίζεται στα Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας στην ανδρική ομάδα.  Είναι το δεύτερό του ταξίδι στην Ολλανδία όπου έχει επιλεγεί να δοκιμαστεί στην Εxcelsior Κ19, η οποία στον όμιλό της είναι πρώτη στην βαθμολογία.  Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός  που βλέπει τον κόσμο από τα 1,92cm έχει κάνει τους Ολλανδούς να μιλούν με τα καλύτερο λόγια.  Την Κυριακή συμμετείχε σε τουρνουά Κ17 όπου βραβεύτηκε ως MVP αμυντικός του τουρνουά.  Στην Excelsior που δοκιμάζεται έχει βρει κι άλλον ένα Ελληνα τον Χρήστο Μαραθωνίτη ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται με τα χρώματα της ExcelsiorKαι οι δύο παίκτες έχουν κάτι κοινό αφού τους εκπροσωπεί το ίδιο γραφείo Soccer Promo Management.  Toν Γιάννη Καλύβα συνοδεύουν στην Ολλανδία ο Manager του Σπύρος Μαραθωνίτης μαζί με τον Ολλανδό συνεργάτη του Ton Jenner.

VIDEO

youtu.be/yLcFwUlPSkI

 

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCER PROMO

10-15 φεβρουαριου 2016

H Soccer Promo δίνει την δυνατότητα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας από 15 – 23 χρόνων να αξιολογηθούν στην Ολλανδία και να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο που δουλεύουν οι Ολλανδοί στο ποδόσφαιρο.

Μέσα από αυτή την διαδικασία η Soccer Promo έχει καταφέρει να εντάξει 6 ποδοσφαιριστές σε Ολλανδικούς συλλόγους.  Εαν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς σ’ αυτή την αξιολόγηση παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.