Κάποτε «παιδί θαύμα», τώρα ? κανεις δεν εγγυάται καριέρα και επιτυχία σε ένα παιδί επειδή απλά στοίχισε πολλά πριν καν ενηλικιωθεί!

2017-11-30 12:09

  Κάποτε «παιδί θαύμα», τώρα ?  

κανεις δεν εγγυάται καριέρα και επιτυχία σε ένα παιδί επειδή απλά στοίχισε πολλά πριν καν ενηλικιωθεί! 

Αυτό που εντυπωσιάζει όμως είναι ο τρόπος που από παιδί θαύμα, με όλο τον κόσμο στα πόδια του,  

προσφέρθηκε για τα πόδια του 1 εκατομμύριο λίρες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εξασφαλιστεί η απόκτησή του όταν ήταν μόλις 14 ετών... Μια δεκαετία μετά απλά θα αγωνίζεται στο ιρλανδικό Πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα στη Ντέρι Σίτυ, από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον Τζον Κόφι, καθώς ο 24χρονος, γεννημένος στη Γκάνα, Άγγλος επιθετικός ήταν ο ένας από τους πέντε παίκτες που ανακοινώθηκαν από τη Ντέρι...

 

Το 2007 ελάχιστοι μπορεί να θυμούνται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει τη «μάχη» με τις ανταγωνίστριες Λίβερπουλ και Τσέλσι και είχε καταφέρει να κάνει δικό της τον ταλαντούχο έφηβο που αγωνιζόταν -τότε- στις ακαδημίες της Μπέρνλι.
 
«Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να ‘’αναστήσει’’ την καριέρα του» δήλωσε ο προπονητής της Ντέρι, Κέννι Σιλς για τον Κόφι, ο οποίος δεν κατέγραψε ούτε μία επίσημη εμφάνιση με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2013 οταν και αποδεσμεύτηκε. Η Γιουνάιτεντ τον είχε δανείσει μεταξύ άλλων στη βελγική Άντβερπ. Έπαιξε και στη Μπάρνσλει και τη Σάουθπορτ και μέχρι προσφάτως αγωνιζόταν για τη Στόλμπριτζ Σέλτικ, ομάδα της Northern Premier League που αποτελεί την 8η τη ταξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
 
​Οι υπόλοιποι παίκτες που αποκτήθηκαν από τη Ντέρι είναι οι κεντρικοί αμυντικοί Γκάβιν Πιρς και Άρμιν Αγκάνοβιτς, ο μέσος Κόνορ Άγκνιου και ο επιθετικός Ντέιβιντ Χόπκιρκ. Ο 32χρονος Πιρς, είναι ένας έμπειρος παίκτης, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στη Σλίγκο Ρόβερς ενώ πέρυσι αγωνιζόταν για τη Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ.
 

Ο Αγκάνοβιτς, 23 ετών με σουηδική καταγωγή, αγωνιζόταν μέχρι τώρα για τη Γκάλγουει Γιουνάιτεντ ενώ ο Αμερικανός Άγκνιου ήταν σε δοκιμαστικά με την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο. Τέλος, ο Χόπκερκ είναι 24 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σκωτία σε ομάδες όπως η Νταμφέρμλιν και η Άνναν Αθλέτικ...
 
 
πηγη   https://www.england365.gr
 
 
 
 
 
 

AΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SOCCERPROMO 

ολες οι ημερομηνιες  2017 - 2018

 17 - 21   Δεκεμβρίου  2017  AMSTERDAM 

 7  -  11 Φεβρουαρίου  2018  Ουτρέχτη

 10  - 15  Απριλίου  2018   Ουτρέχτη

 6    - 11 Ιουλίου   2018    AMSTERDAM 

ΜΕΧΡΙ 4 ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ !!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358

 

H πολυετή εμπειρία μας  και η επιτυχία μας όλα αυτά τα χρόνια  και η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας  εχουν ως αποτελεσμα καθε χρονο αρκετη νεαροι ποδοσφαιριστες  μεσω της αξιολόγησης στην ολλανδια να καταφέρνουν να ενταχθούν σε  συλλογους της Ολλανδίας, και όχι μόνο,  για αυτον τον λογο αλλωστε H SOCCERPROMO MANAGEMENT   Είναι το συνώνυμο της επιτυχίας  .  Και την φετινή χρονιά  δυο νεαροι αθλητες εκαναν μεταγραφη στην Oλλανδια μεσω της αξιολογησης   και της προετοιμασίας της soccerpromo  γεννημένοι το 2001, ο Κύπριος Μιχαήλ Κόλα από τη Λευκωσία και ο Φώτης Πότσης από τη Θεσσαλονίκη.  μεταγραφηκαν στην AVV SWIFT που  εδρεύει στο κέντρο του Άμστερνταμ, είναι μία από τις ιστορικότερες ακαδημίες της Ολλανδίας με έτος ίδρυσης το 1910 και φημίζεται για την ανάδειξη νεαρών παικτών. 

ΜΕΧΡΙ 4 ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ   8758768358

 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/netherlands-football-travel-by-soccerpromo/