Kάτι φαίνεται να αλλάζει... Επανατοποθέτηση στόχων στις ακαδημίες!

2012-04-09 18:18

Kάτι φαίνεται να αλλάζει... Επανατοποθέτηση στόχων στις ακαδημίες!

PDF Print E-mail
Friday, 30 March 2012 00:31 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Kάτι φαίνεται να αλλάζει...

Επανατοποθέτηση στόχων στις ακαδημίες!

Τα μηνύματα που έρχονται τον τελευταίο καιρό γύρω από το χώρο των ακαδημιών σε πρώτη φάση φαίνονται καλά.  Φαίνεται ότι κάποιοι κατάλαβαν ότι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία και τρόπο σκέψης.

Κάποιοι άρχισαν να κινούνται προσπαθώντας να παράγουν έργο και να το στηρίζουν.Ταυτόχρονα οι παράγοντες όλο και πιό πολύ "λοξοκοιτάνε" και τις υποδομές.

Αυτό, κατά την γνώμη μου πάντα, θα είναι ένα σημαντικό καλοκαίρι ως προς την επανατοποθέτηση στόχων στις ακαδημίες και σίγουρα και την πιό γρήγορη αξιοποίησή τους. Βλέπεις η έλλειψη χρημάτων καμιά φορά σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά.  Όμως και αυτή ακόμα η κατάσταση θέλει προσοχή και σωστή διαχείριση για να μην την "κάψουμε" και αυτή, όπως συνηθίζουμε εμείς οι Ελληνες να ενθουσιαζόμαστε εύκολα και να βιαζόμαστε θεωρώντας τα όλα απλά.

Ολα χρειάζονται υπομονή, η ένταξη παικτών από τους νέους στους άνδρες. Από κάθε πλευρά οι αθλητές θα πρέπει να δουλέψουν πιό εντατικά, οι προπονητές τους να τους προετοιμάζουν καλύτερα, οι γονείς τους να τους στηρίζουν και να τους ενθαρρύνουν χωρίς να πάρουν τα μυαλά τους αέρα.  Οι παράγοντες της ομάδας να τους δώσουν κίνητρα. Οι προπονητές των ανδρικών ομάδων να τους δώσουν την ευκαιρία.

Οι παλαιότεροι συμπαίκτες τους να τους βοηθήσουν να ενταχθούν στο κλίμα της ανδρικής ομάδας.  Οι φίλαθλοι να τους στηρίξουν και να έχουν υπομονή.  Οι δημοσιογράφοι να είναι πιό προσεκτικοί στο πως τους προβάλουν  άλλοτε νέοι "Messi" και άλλοτε δεν πας πουθενά με τους μικρούς.

Και όλοι μαζί να αποκτήσουμε επιτέλους την παιδεία που χρειάζεται να έχουμε για να κάνουμε καλύτερο το άθλημα που είναι ο "βασιλιάς" των σπορ.... το ποδόσφαιρο.

 



ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ

soccerpromo

public relations manager