Η επιχείρηση του ποδοσφαίρου οικονομική βιωσιμότητα των ποδοσφαιρικών συλλόγων

2019-01-26 00:00

 

Τις τελευταίες εβδομάδες, η οικονομική βιωσιμότητα των ποδοσφαιρικών συλλόγων έχει γίνει ένα πολύ συζητημένο θέμα για άλλη μια φορά. Αυτό το καλοκαίρι η FC Saint-Germain  άφησε έκπληκτη  την αγορά  ρεκόρ του Neymar για 222 εκατομμύρια ευρώ, περισσότερο από το διπλάσιο της τιμής που πληρώνει η Manchester United FC για τον Γάλλο Paul Pogba πριν από ένα χρόνο. 

Σχετική εικόνα

 Ενώ πολλοί ειδήμονες άρχισαν να αμφισβητούν αν η αγωρα  αυτή μπορεί να είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα, ο πρόεδρος της UEFA, Aleksander Čeferin, υποστήριξε πρόσφατα έναν πιο ισορροπημένο ανταγωνισμό, υπονοώντας ενδεχόμενες μεταρρυθμίσεις που θα περιλάμβαναν ανώτατο όριο μισθών,και  φόρο πολυτελείας, όρια ομάδων και μεταφορά να "προστατεύσει τη μαγεία του ποδοσφαίρου". Με στόχο να ρίξει φως στο θέμα αυτό, η ομάδα KPMG Football Benchmark συγκρίνει τα λειτουργικά έσοδα και το συνολικό κόστος προσωπικού για τα μεγάλα πέντε πρωταθλήματα τις τελευταίες πέντε εποχές.

 

Από αυτό το δείγμα 11 συλλόγων, επτά εχουν αύξηση των εσόδων που ξεπερνά την αύξηση του κόστους  και δύο εχουν αρνητικά αποτελέσματα.

 

 

Από αυτό το δείγμα 11 συλλόγων, επτά αποκαλύπτουν αύξηση των εσόδων που ξεπερνά την αύξηση του κόστους προσωπικού, δύο βαθμολογούν ένα πρώην έτος και δύο βαθμολογούν αρνητικά αποτελέσματα.
 
Όλα τα κλαμπ της Premier League, εκτός από την Chelsea FC, παραμένουν σύμφωνα με τα συνολικά αποτελέσματα με συγκεντρωτικά στοιχεία. Η Λίβερπουλ εμφανίζει την υψηλότερη ανάπτυξη από τις δύο μετρήσεις, ενώ το Manchester City FC έχει το πιο θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι ιταλοί πρωταθλητές Juventus FC και οι γάλλοι γίγαντες Paris Saint-Germain FC συμμετέχουν επίσης σε αυτό το σύμπλεγμα συλλόγων, καθώς η ικανότητά τους να αξιοποιούν τις ροές των εσόδων τους ξεπερνάει την αυξημένη αμοιβή του προσωπικού.
 
Η Chelsea FC και η FC Bayern München αντιπροσωπεύουν δύο παραδείγματα στα μισά του δρόμου: και οι δύο ομάδες δεν παρουσιάζουν σημαντική διαφορά στην απόδοσή τους, καθώς ο κύκλος εργασιών και το κόστος προσωπικού αυξήθηκαν με τον ίδιο ρυθμό.

H Soccer Promo ασχολείται με το football management από ακαδημίες έως επαγγελματίες αθλητές.  Παρέχει υπηρεσίες ανάδειξης αθλητών, διοργανώνει events ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, CAMP/Τουρνουά, δοκιμαστικά & σεμινάρια προπονητών.
Αναζητούμε πάντα καλούς συνεργάτες (εταιρείες ή γραφεία) που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, αθλητές, προπονητές & ομάδες ώστε να δημιουργήσουμε μαζί μιά μεγάλη ομάδα συνεργατών με στόχο την επιτυχία.
Αν πιστεύετε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY

GREECE - NETHERLANDS - GERMANY - BULGARIA
VAT 203720553

Η soccerpromo management  έχει παραρτήματα  σε τέσσερις  χώρες  Ελλάδα   Γερμανία   Ολλανδία   Κύπρος



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/socerpromo/

 
 
 
 
e mail soccerpromonet@yahoo.gr

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση  875 876 83 58

Δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/sympliromata-diatrofis-athliton/