Γιατί μπορεί να αποτύχεις στο ποδόσφαιρο

2019-10-03 18:32

Γιατί μπορεί να αποτύχεις  στο ποδόσφαιρο 

Τα περισσότερα άρθρα που διαβάζετε αναφέρονται στους τρόπους που μπορεί να πετύχει κανείς στο ποδόσφαιρο εγώ σήμερα θέλω να εστιάσω Πως και γιατί μπορεί κανείς να αποτύχει στο ποδόσφαιρο .

Η Υπόθεση  ποδόσφαιρο ξεκινάει για κάποιον πολύ νωρίς είναι αυτό που ονομάζουμε ακαδημία.

Ένας νεαρός αθλητής συνοδευόμενος από την οικογένειά του κάνει  τα πρώτα του βήματα σε μια ακαδημία  κάπως έτσι ξεκινάει και το όνειρο .

Στην αρχή μερικές προπονήσεις και κάποιους αγώνες  Σαββατοκύριακο το μικρόβιο του ποδοσφαίρου ξεκινάει βλέπεις εινσι ένα άθλημα λαοφιλές που έχει πάθος αγωνία ένταση  .

Ακόμα και στα πρώτα βήματα ενός παιδιού σε πολύ μικρή ηλικία αν ρωτήσεις τους γονείς και τους προπονητές θα σου πουν ότι δεν τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και οτι παίζουν για να μάθουν και να διασκεδάσουν

στην  πραγματικότητα μικρή δόση αλήθειας έχει αυτό απλά δεν το παραδέχεται εύκολα κανείς .

 Όσο μεγαλώνει ένα παιδί τόσο ανταγωνισμός μεγαλώνει και αυτός οι γονείς ανταλλάσσουν απόψεις μεταξύ τους οι φιλοφρονήσεις πάνε κι έρχονται και κάπου εκεί μπορεί να ξεκινήσει κανείς να χάνει  πραγματικά την  μπάλα .

 Ξέρετε είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς επειδή 2-3 γονείς σου είπαν ότι το παιδί σου έχει ταλέντο και σίγουρα θα γίνει μεγάλος παίκτης είναι βλέπεις και αυτή η σπίθα που είχες μέσα σου και δεν  τολμούσες  να την βγάλεις έξω  οπότε όταν ακούς και κάποιους άλλους να λένε οτι το  παιδί σου έχει ταλέντο     αν  δεν το διαχειριστείς σωστά  τότε μπορεί να έχεις πρόβληματα για  πολλά χρόνια και στην οικογένειά σου και στο παιδί σου .

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαχειριστείς για εμένα προσωπικά σε ένα νεαρό παιδί είναι ότι πηγαίνοντας ποδόσφαιρο σε μικρές ηλικίες θα πρέπει να το διασκεδάζει Και αυτό θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο  απο εκεί και πέρα εάν θέλεις να δεις πραγματικά αν έχει στοιχεία θα πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικούς Ο προπονητής του είναι πρώτος και Βέβαια υπάρχουν και αρκετές Εταιρείες  Που το κάνουν αυτό  μία τέτοια  είμαστε και εμείς  ομως όλα αυτά πρέπει να γίνονται με σύνεση και οργάνωση  .

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι μεγαλώνοντας ένα παιδί έχει ταλέντο Και τελικά το επόμενο του βήμα είναι μια ακαδημία παε  δεν θέλω να εξετάσω το πώς και το γιατί μπορεί να βρεθεί ένα παιδι  εκεί ουτε να αναλύσω πως γίνεται η διαδικασία .

Απλά κάθαρα και ξάστερα θέλω να τονίσω ότι μπαίνοντας ένα παιδί σε μία ακαδημία παε δεν σημαίνει απαραίτητα και σίγουρα ότι θα γίνει επαγγελματίας  Και αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο   .

Όπως ανέφερα και πιο πριν και πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος οσο μεγαλώνει ένα παιδί  τόσο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις Και βέβαια και ο ανταγωνισμός οπότε πολύ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς οτι απαιτούνται περισσότερες ώρες προπόνησης εξτρα  γυμναστήρια  Ατομικές  προπονήσεις Ειδική διατροφή  και πολυ χρόνο .

Πολλά παιδιά από αυτά δεν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν τον έντονο ανταγωνισμό   Και βέβαια θα σταματήσουν δεν είναι όμως μόνο ο λόγος  αυτός που θα σταματήσει ένα παιδί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι λόγοι που μπορεί να σταματήσει ενας από αυτούς είναι και ότι σταμάτησε πλέον να τον ενδιαφέρει Και να βρήκε πιο ενδιαφέρον άλλα πράγματα  και Χόμπι

Έπισης οι σπουδές Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός και συνηθισμένος λόγος Να σταματήσει κανείς το ποδόσφαιρο  .

Σε όλο αυτό το κομμάτι που ονομάζουμε λοιπόν ακαδημία  είτε ένας νεαρός  συνεχίζει και παίζει είτε σταματήσει Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτυχία ή επιτυχία

Φεύγοντας όμως από την ακαδημία και πηγαίνοντας στο ανδρικό ποδόσφαιρο τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά  Οι πιθανότητες να γίνει κάποιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι πραγματικά λίγες  αν κιόλας  την προσπάθεια αυτήν  την κάνει απολύτως μόνος του χωρίς μάνατζερ χωρίς καθοδήγηση  και χωρίς  ολα αυτά που χρειάζεται κάποιος για να κάνει πρωταθλητισμό τότε οι πιθανότητες του ελαχιστοποιούνται  .

Το ποδόσφαιρο εχει βήματα που πρέπει να γίνουν σωστά οπως επίσης θα πρέπει να θυμάται κάποιος που ασχολείται με ποδόσφαιρο ότι έχει ημερομηνία λήξης Και μάλιστα σύντομη

οπότε όποια επιλογή κάνουμε κάθε χρονιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

 Μια καλή μεταγραφή μπορεί να σε απογειώσει  μια κακή μεταγραφή να σε καταστρέψει  Κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά  Πρέπει να φροντίσεις την επόμενη χρονιά  Να την εισπράξεις   Όχι απαραίτητα σε χρήμα  ομως πρέπει να εδραιώσει στη θέση σου  με απαιτήσεις και να φτιάξεις ένα πλατύ σκαλοπάτι .

Αν έχεις μια κακή χρονιά σίγουρα χρειάζεται κάτι να αλλάξεις άμεσα  πολλές  φορές χρειάζεται να  αλλάξεις  πολλά 

Το μεγαλύτερο μέρος αυτών που πραγματικά αποτυγχάνουν στο ποδόσφαιρο  ειναι αυτοί που έμειναν στο ποδόσφαιρο  μόνο στη θεωρία  Πιστεύοντας ότι παίζοντας απλά μπαλίτσα  Κάνοντας το μαλλάκι μοδάτο  χτυπώντας μερικά τατουάζ  Και κάνοντας συνεχώς  σελφι

Θα ήταν αρκετά ώστε να απογειώσουν την καριέρα τους .

Πολλούς θα ακούσεις να σου λένε ότι δεν τους δόθηκε μια ευκαιρία  ποιος σας είπε οτι στον  πρωταθλητισμό  δικαιούνται όλοι ευκαιρία ?  για να πάρει κανείς την ευκαιρία θα πρέπει να δουλέψει σκληρά  οργανωμένα  είδατε ποτέ μεγάλα κλαμπ σε όλο τον κόσμο να ανοίγουν τις πόρτες τους και να λένε ελάτε να δοκιμάσετε όποιος θέλει ?  Ο πρωταθλητισμός είναι ένα άλλο πράγμα.

 Δεν πρέπει να ζητάς ευκαιρίες πρέπει να δημιουργείς Και να προετοιμάζεις της συνθήκες  που θα σου  επιτρέψουν  να  έχεις ευκαιρία .

Γιατί Μπορείς να  Αποτύχει στο ποδόσφαιρο ?  Κυρίως γιατί κάτι εσύ δεν έκανες σωστά

 

Σπύρος Μαραθωνίτης

 

δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών soccerpromo management

Το παιχνίδι αλλάζει ένα νέο δίκτυο ακαδημιών μόνο για απαιτητικούς
By soccerpromo management
Είναι δυνατόν σε μια προπονητική μονάδα;;;
 
200 σουτ σε 2min;
200 εσωτερικές πάσες σε 2min;
200 εξωτερικές πάσες σε 2min;
200 κοντρόλ σε 2min;
200 κεφαλιές σε 2min;
 
ΜΕ ΤΟ MPOUTFOOT TRAINING SYSTEM FOR SOCCER EINAI!!
 
Επιδιώκετε η ακαδημία σας να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα κερδοφόρα και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στην δημιουργία έτοιμων ποδοσφαιριστών που θα ξεχωρίζουν για την τεχνική και το ταλέντο τους;
 
Στόχος σας είναι η δημιουργία ομάδας ευρωπαικών προδιαγραφών με τέλεια τεχνική κατάρτιση, αστείρευτη φυσική αντοχή και δύναμη, ανθεκτική σε τραυματισμούς;
 
Αναζητάτε σε ατομικό επίπεδο (personal football train
original licensed for fifa
official partner

University of Thessaly

 

 

 

 

Soccer Promo deals with football management from academies to professional athletes. Provides promotion / athlete representation, organizing events of football interest, CAMP / Tournaments, seminars and pilot trainers.
Always looking for good partners (companies or agencies) involved in football, athletes, coaches and teams to create together a large group of associates for success.
If you think we can work together please contact us. SOCCERPROMONET@YAHOO.GR
Wenn Sie an einer Kontaktaufnahme mit uns interessiert sind, senden Sie uns bitte eine E-Mail soccerpromonet@yahoo.gr mit Ihrem vollständigen Namen, Titel und Telefon an die folgende Adresse. In Kürze wird sich ein Partner mit Ihnen in Verbindung setzen
 

Επαφή

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY GREECE - NETHERLANDS - GERMANY -BULGARIA - CYPRUS
VAT 203720553
Germany
VAT 15108387623
Τηλέφωνο για αυτούς που καλούν μόνο από Ελλάδα
από σταθερά & κινητά
875 876 83 58
Χρέωση 0,75€/1’(συμπ. ΦΠΑ)
MEDIATEL γραμμή παραπόνων 214-2148020
soccerpromonet@yahoo.gr