FIFA τροφεία δικαιώματα εκπαίδευσης παικτών Τράπεζα Μεταγραφών

2021-09-06 19:41

Το Συμβούλιο της Ευρώπης υποστηρίζει τη FIFA στις αλλαγές που προωθεί στον τομέα των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο. 

Στάθηκε, δε, κυρίως στην «Τράπεζα Μεταγραφών». Αυτή η διαχειριστική εταιρία σύντομα θα λειτουργήσει υπό την ομπρέλα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με έδρα την Ολλανδία ώστε να εξασφαλίζει μεγαλύτερη διαφάνεια στις συναλλαγές μεταξύ των συλλόγων στις αγοραπωλησίες ή στους δανεισμούς παικτών, αλλά κυρίως για να εγγυηθεί πως οι ομάδες που «καλλιέργησαν» τους ποδοσφαιριστές από ηλικία 12 ως 23 ετών θα λάβουν τα «τροφεία» ή αλλιώς τα δικαιώματα εκπαίδευσης.

Τα «τροφεία», λοιπόν, είναι ένα από τα με γάλα προβλήματα της πυραμίδας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και κυρίως του ευρωπαϊκού. Σύμφωνα με τις αναφορές της FIFA, προ πανδημίας και από το 2015 τα ποσά γι' αυτή τη μορφή αλληλεγγύης προς τις μικρότερες ομάδες ξεπερνούν ετησίως τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Το 2019 ήταν περί τα 360 εκατομμύρια. Ενας από τους παράγοντες της FIFA, ο Εμίλιο Γκαρθία Σιλβέρο, χρησιμοποιεί δύο παραδείγματα: «το 2018 οι μικρές ομάδες και οι ακαδημίες έπρεπε να λάβουν 340 εκατομμύρια και πήραν μετά βίας 67. Το 2019 οι ομάδες έδωσαν 537 εκατομμύρια σε προμήθειες στους ατζέντηδες, αλλά μόλις 62 εκατομμύρια στις ομάδες που βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν εκεί που είναι τώρα». Είναι γνωστή η περίπτωση της Τούμπιζε, ομάδας όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ο Βέλγος σταρ Εντέν Αζάρ. Το 2019 πήγε από την Τσέλσι στη Ρεάλ Μαδρίτης για 160 εκατομμύρια μαζί με τα μπόνους. Μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν είχε λάβει την πληρωμή αλληλεγγύης.

Μέσα αυτής της «Τράπεζας Μεταγραφών», η FIFA θα απλοποιήσει τον υπολογισμό των τροφείων που είναι ένα από τα σημαντικά εμπόδια στην όλη διαδικασία γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ξεκάθαρο πόσα πρέπει να πάρει μια ομάδα. Παράλληλα, ζητώντας να καταβληθεί εκεί το ποσό σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μπορεί να επιβάλλει και ποινές στα κλαμπ που συστηματικά αμελούν τις υποχρεώσεις τους.

Τροφεία εκπαίδευσης ποδοσφαιριστών 

Η soccerpromo management παρέχει υπηρεσίες  σε ομάδες  σχετικά με τις διαδικασίες  για διεκδίκηση  τροφεία ποδοσφαιριστών (  αποζημιώσεων )  σε όλο τον κόσμο μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών  αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται  καθώς και τη συμβουλευτική μέριμνα  για την διαχείριση και την ομαλή λειτουργία σχετικά με τα τροφεία των ποδοσφαιριστών  σε απόλυτη εναρμόνιση με τους κανονισμούς της FIFA Η soccerpromo management παρέχει υπηρεσίες  σε Ποδοσφαιριστές  ερασιτέχνες και επαγγελματίες  για την επίλυση οικονομικών διαφορών   με συλλόγους και  προς τρίτους καθώς και βρίσκει λύσεις σχετικά με δελτία μεταγραφές  παικτών από όλο τον κόσμο μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας Διαβάστε περισσότερα: https://m.soccerpromo-management.com/trofeia-ekpaideysis/