Ένας Κύπριος προπονητής στην Κίνα Δημήτρης Γεωργίου

2019-10-11 20:17

Ένας Κύπριος προπονητής στην Κίνα Δημήτρης Γεωργίου

Ο Δημήτρης Γεωργίου, ένας νεαρός με όνειρα και φιλοδοξίες στην προπονητική, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα Football Talents FC με υπεύθυνο προγράμματος τον κ. Τόνι Καρ. Ο Καρ , ανέπτυξε μεγάλα ταλέντα όπως ο Τζον Τέρι, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Τζερμαίν Ντεφό, ο Μάικλ Κάρικ, ο Φρανκ Λάμπαρντ και πολλοί άλλοι και αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το δικό μας παιδί να μάθει αρκετά και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.
 
Με αφορμή την είδηση αυτή, το SPORTIME επικοινώνησε με τον Δημήτρη ο οποίος ευγενικά μας παραχώρησε δηλώσεις για την εξέλιξη αυτή και μας κατέθεσε τη δική του οπτική γωνιά.
 
Αναλυτικά:
 
- Δημήτρη καλησπέρα. Πες μας λίγα λόγια για εσένα αρχικά.
 
''Όσον αφορά την προπονητική μου σταδιοδρομία φοίτησα για 2 χρόνια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αθήνας στον κλάδο Προπονητική ποδοσφαίρου. Ακολούθως με την επιστροφή μου στην Κύπρο φοίτησα στη σχολή προπονητών της ΚΟΠ κατά σειρά για τα διπλώματα UEFA C', UEFA B' και UEFA A'. Εργάστηκα από το 2011 μέχρι και το 2016 στις ακαδημίες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ως υπεύθυνος κλιμακίου Αμμοχώστου, όπου προπονούσα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Στη συνέχεια μεταπήδησα στην ΕΝΠ όπου για 3 χρόνια ήμουνα κατα σειρά προπονητής στα αγωνστικά τμήματα Κ14, Κ15 και Κ17''.
 
- Όσον αφορά την ευκαιρία να δουλέψεις στην Κίνα; Τι ακριβώς θα κάνεις εκεί;
 
''Για τους επόμενους 12 μήνες, θα εργάζομαι στην Κίνα για την ομάδα Football Talents F.C. που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Κίνας για την ανεύρεση ταλέντων σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Κίνας. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Tony Carr ο οποίος υπήρξε για 43 χρόνια υπεύθυνος των ακαδημιών της West Ham και από τα χέρια του πέρασαν και εξελίχθηκαν πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο John Terry, ο Rio Ferdinand, ο Frank Lampard, ο Michael Carrick και πολλοί άλλοι. Μαζί του και ο Darren Bowman που διετέλεσε για 11 χρόνια προπονητής των ακαδημιών της Manchester City.
 
Ήθελα πάντα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου πέρα από την Κύπρο, συζήτησα με τους υπευθύνους και μου άρεσε πάρα πολύ το πλάνο τους οπότε και αποδέκτηκα την πρόταση - πρόκληση. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να πας σε μία χώρα όπως είναι η Κίνα, που σίγουρα υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία και κουλτούρα, κι αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θα είμαι σε μία πανέμορφη και τεράστια πόλη, τη Σανγκάη, και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα και θα έχω την ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα. Η Κίνα είναι μία τεράστια χώρα και το ποδόσφαιρό της αναπτύσσεται συνεχώς.
 
Έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο να εκπαιδεύσουν νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα της χώρας. Aυτό θα είναι και το βασικό κομμάτι της δουλειάς μου εκεί''.
 

 

Είναι δυνατόν σε μια προπονητική μονάδα;;;
 
200 σουτ σε 2min;
200 εσωτερικές πάσες σε 2min;
200 εξωτερικές πάσες σε 2min;
200 κοντρόλ σε 2min;
200 κεφαλιές σε 2min;
 
ΜΕ ΤΟ MPOUTFOOT TRAINING SYSTEM FOR SOCCER EINAI!!
 
Επιδιώκετε η ακαδημία σας να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα κερδοφόρα και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στην δημιουργία έτοιμων ποδοσφαιριστών που θα ξεχωρίζουν για την τεχνική και το ταλέντο τους;
 
Στόχος σας είναι η δημιουργία ομάδας ευρωπαικών προδιαγραφών με τέλεια τεχνική κατάρτιση, αστείρευτη φυσική αντοχή και δύναμη, ανθεκτική σε τραυματισμούς;
 
Αναζητάτε σε ατομικό επίπεδο (personal football train
original licensed for fifa
official partner

University of Thessaly

 
official partner
Professional sports CV and resume writing service for football players, football coaches and sports professionals Επαγγελματικά βιογραφικά ιδανικά για ποδοσφαιριστές, προπονητές ποδοσφαίρου και επαγγελματίες από όλα τα σπορ

 

Soccer Promo deals with football management from academies to professional athletes. Provides promotion / athlete representation, organizing events of football interest, CAMP / Tournaments, seminars and pilot trainers.

Always looking for good partners (companies or agencies) involved in football, athletes, coaches and teams to create together a large group of associates for success.
If you think we can work together please contact us. SOCCERPROMONET@YAHOO.GR
Wenn Sie an einer Kontaktaufnahme mit uns interessiert sind, senden Sie uns bitte eine E-Mail soccerpromonet@yahoo.gr mit Ihrem vollständigen Namen, Titel und Telefon an die folgende Adresse. In Kürze wird sich ein Partner mit Ihnen in Verbindung setzen
 

Επαφή

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY GREECE - NETHERLANDS - GERMANY -BULGARIA - CYPRUS
VAT 203720553
Germany
VAT 15108387623
Τηλέφωνο για αυτούς που καλούν μόνο από Ελλάδα
από σταθερά & κινητά
875 876 83 58
Χρέωση 0,75€/1’(συμπ. ΦΠΑ)
MEDIATEL γραμμή παραπόνων 214-2148020
soccerpromonet@yahoo.gr