Διακόπτουμε προσωρινά κάθε συνεργασία με την Τουρκία! soccerpromo management Τι λέει ο Χανιώτης προπονητής Αγγελάκης Βαγγέλης εκπρόσωπος στην Κρήτη- για την απόφαση της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται

2018-03-14 09:16

Διακόπτουμε προσωρινά κάθε συνεργασία με την Τουρκία! soccerpromo management

 Τι λέει ο Χανιώτης προπονητής Αγγελάκης Βαγγέλης 

 εκπρόσωπος στην Κρήτη- για την απόφαση της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται

 
Τη διαμαρτυρία της για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών εκφράζει η εταιρία αθλητικού management SoccerPromo, ανακοινώνοντας ότι διακόπτει επί του παρόντος κάθε συνεργασία με την Τουρκία.

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο προπονητής της ομάδας της Σπάθας και εκπρόσωπος της εταιρίας στην Κρήτη, Βαγγέλης Αγγελάκης, σημειώνει πως η εταιρία προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς υπάρχουν και κάποιες αρχές που είναι πολύ πάνω από το ποδόσφαιρο.

«Σαν εταιρία SoccerPromo δεν μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο αποκλειστικά αλλά και η καθημερινότητα της ζωή μας γενικά. Ετσι λοιπόν και με αφορμή το συμβάν με τους δύο στρατιώτες και την σύλληψη τους από τις τουρκικές Αρχές, η εταιρία μας αποφάσισε να σταματήσει την οποιαδήποτε συνεργασία έχει με ομάδες της Τουρκίας μεχρι την επίλυση του θέματος. Εχουμε κάποιες αρχές σαν εταιρία, πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες«, δηλώνει ο κ. Αγγελάκης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Soccerpromo management ανακοινώνει τη διακοπή προσωρινά κάθε είδους συνεργασίας με την γείτονα χώρα Τουρκία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κρατήση των δύο νεαρών Ελλήνων στρατιωτών και αναβάλει μέχρι την επίλυση του θέματος το Προγραμματισμένο ταξίδι στην Τουρκία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα δοθεί λύση και Θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H Soccer promo ασχολείται με το αθλητικό management σε αθλητές και σε ομάδες ποδοσφαίρου.  Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα συνεργαζόμενα μέλη μας.

Με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση και προβολή αθλητών και σωματείων.  Ο χαρακτήρας μας είναι συμβουλευτικός και παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται ένα σωματείο ή ένας ποδοσφαιριστής για να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να αναδειχθεί.

H ομάδα της Soccer promo βρίσκεται πάντα κοντά στα μέλη της ώστε να δίνει λύσεις.  Οι καινοτόμες ιδέες και ο σύγχρονος τρόπος προσέγγισης είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε αναζητώντας πάντα τον καλύτερο τρόπο ώστε να αξιοποιήσουμε στα μέγιστα τις δυνατότες του κάθε αθλητή ή σωματείου.

ΠΗΓΗ  Parakritika.gr

 

 

Αξιολόγηση ποδοσφαιριστών Κρήτη - Χανιά 5 & 6 Απριλίου

 
Αξιολόγηση ποδοσφαιριστών Κρήτη - Χανιά 5 & 6 Απριλίου  by soccerpromo management
Μία μοναδική  ευκαιρία  θα εχουν ποδοσφαιριστές  ηλικίας  12 - 22 χρονών  να αξιολογηθούν  για 2 μέρες  από  την εταιρία  soccerpromo management
που εκπροσωπεί  ποδοσφαιριστές  σε όλη  την Ευρώπη. Ειναι γνωστό  σε ολους οτι η Soccerpomo θεωρείτε  ενα μεγάλο  ονομα ειδικά  στην ανάδειξη  και στην δημιουργία  νεαρών  αθλητων. Παίκτες  της  soccerpromo  αγωνίζονται  στην Ολλανδία,  Γερμανία,  Κύπρο,  Ελλάδα  κ.α.
Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, καθώς θα τούς δοθεί και συμβουλευτική κατεύθυνση. Οι αθλητές που θα ξεχωρίσουν θα τους προταθεί εκπροσωπήση απο την Soccerpromo management.
Η αξιολόγηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Κολυμβαρίου στα Χανιά 5 & 6 Απριλίου απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.
Ο αριθμός τον συμμετεχόντων ειναι αυστηρά περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εαν θέλετε Περισσότερες Πληροφορίες  ή να Δηλώσετε συμμετοχή
Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 875 876 8358 όλες τις μέρες της εβδομάδας από 9 το πρωί μέχρι 10 το βράδυ.
Ηλικίες  12 - 22
Δημοτικό γήπεδο ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ
σε συνεργασία  με την ομάδα  Α.Π.Σ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/axiologisi-podosfairiston-kriti-chania-5-6-aprilioy/