ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ « ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ » soccerpromo management

2019-09-04 17:48

Στο δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών της soccerpromo management  η   ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ « ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ »

Το παιχνίδι αλλάζει ένα νέο δίκτυο ακαδημιών μόνο για απαιτητικούς
By soccerpromo management

  

Η ακαδημία  λειτουργεί από το 1997. Θεωρείτε μια από τις πιο οργανωμένες ακαδημίες στην Ελλάδα.

Οι αθλητικές  εγκαταστάσεις ονομάζονται Larissa Sports Center και βρίσκονται 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λάρισας πάνω στον δρόμο για Τρίκαλα στην Τερψιθέα. 

Εκεί θα βρείτε ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο διαστάσεων 120μ. επί 70μ. , ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο 80μ. επί 45μ. , 

ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο 45μ. επί 25μ. , ένα κλειστό γήπεδο με συνθετικό τάπητα 45μ. επί 25μ. , γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο, αίθουσα γυμναστικής, αποδυτήρια, γραφεία εγκατάστασης και ακαδημίας, καφετέρια , εστιατόριο, 3 επαγγελματικά γήπεδα τένις και κλειστό κολυμβητήριο 25 μέτρων. 

Με διαφορά θεωρούνται οι καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις στην Θεσσαλία. Η ακαδημία διαθέτει δύο οχήματα ένα 13 θέσεων και ένα 9 θέσεων με τα οποία μπορούμε να μετακινούμε τα παιδιά σας με ασφάλεια από το σπίτι σας για τις προπονήσεις τους. 

Η υλικοτεχνική υποδομή μας πέρα από τους χώρους και τις μετακινήσεις θεωρείται υψηλού επιπέδου.

 

Η ακαδημία  έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα του Ο.Π.Α.Π. «Αθλητικές Ακαδημίες» στο οποίο επιλέχθηκαν 125 σε όλη την Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Οι δραστηριότητες της ακαδημίας  πραγματοποιούνται τόσο στην πόλη μας όσο και σε άλλες πόλεις τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό

 (π.χ. Πανθεσσαλικά τουρνουά στην πόλη μας , συμμετοχή σε τουρνουά σε άλλες πόλεις όπως Καστοριά , Θεσσαλονίκη , Αθήνα και πολλές άλλες, φιλικά παιχνίδια με ΠΑΕ όπως ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΚΑΙ άλλες ομάδες Super League, ταξίδια στο εξωτερικό όπως στο κέντρο της Ουγγρικής ομοσπονδίας και της UEFA στην Βουδαπέστη, τουρνουά στην Σερβία , Βουλγαρία, επίσκεψη στην ακαδημία της Liverpool και πολλά ακόμη) και από φέτος και ένταξη σε πρόγραμμα ανταλλαγής αθλητών με το Γερμανικό κράτος. 

Χωρίς να είναι αυτοσκοπός μας σχεδόν κάθε χρόνο κάποιο τμήμα κατακτά κάποιο τρόπαιο ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές μας εξελίσσονται σε επαγγελματικό επίπεδο όπως οι Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος (Λαμία ), Πούγγουρας Αχιλλέας (Π.Α.Ο.), Παϊτέρης Παναγιώτης (Κλούμπι Σπορτίβ Λουφτετάρι) Χατζής Κωνσταντίνος ( Απόλλων Λάρισας ) Μπάμης Ελευθέριος και πάρα πολλοί σε ομάδες Γ΄ εθνικής

 

   δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών της soccerpromo management

είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της SOCCERPROMO MANAGEMENT

Το δίκτυο αναπτύσσεται  και αποκτά μια δυναμική παρουσία με πιστοποιημένες σχολές ποδοσφαίρου

που πληρουν συγκεκριμένες προδιαγραφες συμφωνα με το παγκοσμιο ποδοσφαιρο

Αποστολή του δικτύου soccerpromo management είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία.

Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και σε   ομάδες σε όλο τον κόσμο
Η SOCCERPROMO MANAGEMENT εξειδικεύεται στην ανάδειξη και αξιοποίηση νέων αθλητων 10 χρονια πραγματοποιώντας μεταγραφες σε ολο τον κοσμο.
 



Διαβάστε περισσότερα: https://www.soccerpromo-management.com/diktyo-podosfairikon-scholon/