ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΧΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΚΟΜ ΚΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

2014-07-27 23:11

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΧΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΚΟΜ ΚΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Την πρωτη του συμμετοχη με την πρωτη ομαδα της Μπαγιερν Μοναχου εκανε ο Αγγελος Οικονομου παιζοντας για τεσσερα λεπτα στο τελικο του Τελεκομ Καπ της Γερμανιας

Ο Οικονομου ειναι γεννημενος 23/8/95 και αγωνιζεται με τεραστια επιτυχια εδω και αρκετα χρονια στην ακαδημια της Μπαγιερν Μοναχου διετελεσε δε αρχηγος της unter 19 της Μπαγιερν.

Ποιος είναι όμως ο Άγγελος Οικονόμου;

Ο Άγγελος Οικονόμου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην Πιερία. Πριν αρκετά χρόνια αναγκάστηκε να πάει στο Μόναχο εξαιτίας της απόσπασης σε ελληνικό σχολείο, που πήρε ο εκπαιδευτικός, γυμναστής πατέρας του, Νίκος Οικονόμου.

Ο αθλητισμός και εν γένει το ποδόσφαιρο ήταν μέσα στην ζωή της οικογένειας καθώς και ο ένας του ο αδερφός, ο Γιώργος Οικονόμου, έπαιζε μπάλα στη Βέροια και στον Πιερικό.

undefined

 

Ενώ ο έτερος αδελφός του, ο Διονύσης Οικονόμου, κάνει καριέρα προπονητού - γυμναστού στην Κατερίνη (στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου).

Μικρό παιδί ο Άγγελος Οικονόμου είχε κολλήσει με το πιάνο, όταν στα πέντε του, ο πατέρας του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Όταν πήγε στο Μόναχο ήταν δέκα ετών και τότε ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά.

Από 12 ετών έπαιζε στους επίλεκτους της Βαυαρίας, ενώ παράλληλα δοκιμαζόταν στη Μόναχο 1860 και στην Μπάγερν, για να καταλήξει στα 14 του στις ακαδημίες της νυν πρωταθλήτριας Ευρώπης όπου παίζει μέχρι σήμερα.

Ο 18χρονος άσος έχει ως πρότυπό του τον Τιάγκο ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και πήρε μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι για την Μπάγερν. Επίσης είναι από τους ποδοσφαιριστές που λόγω και της οικογένειας του δίνει βάση και στο σχολείο ενώ στις ελεύθερες ώρες του συνεχίζει να παίζει πιάνο.