Πρόσκληση από έναν πολύ μεγάλο σύλλογο της Ιταλίας έλαβε ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας τζούνιορ του Αστέρα Τρίπολης.

2014-02-17 08:49

Ποιος είναι ο 10χρονος Μανώλης Ούγκεν, που τον ζήτησε η Μίλαν για δοκιμαστικά;

PDFΕκτύπωσηE-mail

 
b_280_280_16777215_0___images_stories_1_13_xeimonas_manolis_asteras.jpg              
               

Πρόσκληση από έναν πολύ μεγάλο σύλλογο της Ιταλίας έλαβε ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας τζούνιορ του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μανώλης Ούγκεν, γιος του προπονητή τερματοφυλάκων των Αρκάδων, εντοπίστηκε από ανθρώπους της Μίλαν στην Ελλάδα, με τους "ροσονέρι" να επιθυμούν να τον αξιολογήσουν δια ζώσης μέσα στους επόμενους μήνες, κάτι που αποτελεί τιμή και για την ίδια την ομάδα.

Το τμήμα ακαδημιών της Μίλαν ζήτησε από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να δώσουν άδεια στον 10χρονο Μανώλη, προκειμένου να μεταβεί στην Ιταλία προς το τέλος του Μαρτίου, κάτι που ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει μεγάλη αγάπη για τον Αστέρα και αποτελεί μόνιμο φίλαθλο στους εντός έδρας αγώνες, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, με τους προπονητές του να λένε ότι μπορεί να παίξει παντού, από φορ και μπακ και χαφ και τερματοφύλακας!

Ο Ούγκεν τζούνιορ γεννήθηκε το 2004, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες, ενώ το αριστερό του σουτ είναι τόσο δυνατό όσο παικτών πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Ο Μανώλης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο των ακαδημιών του Αστέρα, και οι άνθρωποι των "κιτρινομπλέ" θέλουν να δουν την εξέλιξη του όπως και όλων των παιδιών που δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πηγή:arcadiasports.gr