ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟ FC ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ MILAN FC JUNIOR ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

2012-06-17 11:25

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟ FC ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ MILAN FC JUNIOR ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

 
 Στον όμορφο χώρο του «NRG CAFE» (των Τσιριγώτη-Γιατρά) πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου που οργάνωσε η διοίκηση του Παναρτεμισιακού Λαγκαδακίων, η οποία αύριο το απόγευμα στις 7 διοργανώνει γιορτή για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν της Ακαδημίας του.

Για το λόγο αυτό προσκάλεσε τον μεγάλο σύλλογο της Ιταλίας την MILAN FC, θέλοντας να διοργανώσει κάτι ξεχωριστό για τους νεαρούς αθλητές  και γενικότερα για το νησί της ΖΑΚΥΝΘΟΥ, δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την φιλοσοφία μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η MILAN FC.
Η  ΜΙLAN JUNIOR CAMP αποδέχθηκε την πρόσκληση στέλνοντας τον  εκπρόσωπό της, τον κ. Σπύρο Μαραθωνίτη, από την SOCCER PROMO, αποκλειστικό συνεργάτη στην διοργάνωση του φετινού MJC CRETA 2012 (Ηράκλειο, Πακρήτιο Στάδιο, 18-30 Ιουνίου 2012), να μιλήσει στους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους για την φιλοσοφία και τον τρόπο που "δουλεύει" η Ιταλική ομάδα. Καθώς επίσης και να βραβεύσει τους καλύτερους νέους αθλητές της ακαδημίας.
Στη σημερινή συνέντευξη τύπου μίλησαν η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Παναρτεμισιακού κα. Νατάσα Κλάδη, ο Πρόεδρος του Παναρτεμισιακού, Διονύσιος Αρβανιτάκης και ο εκπρόσωπος της  ΜΙLAN JUNIOR CAMP, Σπύρος Μαραθωνίτης.













κειμενο αναδημοσιευση απο zantesports.gr φωτο απο zantepolclub