Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία

2015-03-08 08:41

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία. Πρόκειται για τους Γιάννης Τράκας - τερματοφύλακας, αγωνίζεται στον Μανδραϊκό, Αβραάμ Κουλπαλίδης - αμυντικός, αγωνίζεται στον Αγροτικό Αστέρα, Παντελής Γιαννόπουλος - αμυντικός, αγωνίζεται στην Δάφνη Αθηνών και Παναγιώτης Ζιώγας - αμυντικός, αγωνίζεται στην Δάφνη Αθηνών  Τους αθλητές συνόδευσε ο Σπύρος Μαραθωνίτης και ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου και αξιολογήθηκαν από Ολλανδούς προπονητές.  Σύντομα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων.  Το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλές προπονήσεις ενώ έγινε και ένας φιλικός αγώνας στο Βέλγιο.

Μέσα από αυτήν την διαδικασία δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές να δείξουν σε τι επίπεδο βρίσκονται και να μπορέσουν κάποιοι από αυτούς να ενταχθούν σε Ολλανδικούς Συλλόγους.

Ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου και ο Σπύρος Μαραθωνίτης 22-25 Μαρτίου θα πάνε στην Mπάγιερ Μονάχου και στην Ρεντ Μπουλ Σάλσμπουργκ, τους ενώνει ένας κοινός στόχος:  Να δώσουν την δυνατότητα σε νέους ποδοσφαιριστές να αξιολογηθούν σωστά και να αξιοποιηθούν αναλόγως.