Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

2013-09-16 08:24

Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε τέλος, αφού ο Πορτογάλος έβαλε την υπογραφή του την Κυριακή (15/09) σε νέα συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο σκόρερ 203 τερμάτων σε 203 με τους "μερένγκες" από το 2009, όταν και αποκτήθηκε έναντι 94.000.000 ευρώ ως η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (μέχρι να τον ξεπεράσει φέτος ο Γκάρεθ Μπέιλ) άφησε πίσω του τη δυσμένεια των τελευταίων μηνών και συνάμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Θα είμαι ειλικρινής. Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 6 χρόνια και μου έδωσαν πολλά πράγματα που δεν θα ξεχάσω, αλλά η Γιουνάιτεντ τώρα ανήκει στο παρελθόν. Τώρα είμαι στο σπίτι μου, η οικογένειά μου είναι εδώ και είμαι χαρούμενος", δήλωσε ο 28χρονος αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας.

"Είναι ξεχωριστή μέρα για εμένα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που την έκανε πραγματικότητα και τους φιλάθλους που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν. Ίσως να παραμείνω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Αυτός ο σύλλογος είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος".

"Ο πρόεδρος μου έδωσε τον λόγο του στο τέλος της σεζόν και το ίδιο έκανα κι εγώ. Είναι κάτι που πάντοτε ήθελα και ο πρόεδρος μου έδειξε την επιθυμία του να παραμείνω. Σέβομαι όλα τα άλλα σωματεία, αλλά οι στόχοι μου είναι εδώ και θέλω να παίξω μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά θέλω να είμαι εδώ για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα και να κατακτήσω τίτλους".

Αν και δεν έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία, η ανανέωση του συμβολαίου που έληγε το καλοκαίρι του 2015 πιθανότατα θα αποφέρει 17.000.000 ευρώ στον αρχισκόρερ των "μερένγκες", καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου, μετά από τη μετακίνηση του Σαμουέλ Ετό από την Άνζι στην Τσέλσι και τη μείωση των αποδοχών του.

contra.gr