Αθήνα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 

Κάνε το τέστ διατροφής που άλλαξε την ζωή πολλών αθλητών παγκοσμίως και όχι μόνο. 

Με την εγκυρότητα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και της spin off του Πανεπιστημίου foodoxys με επικεφαλή τον Δημήτρη Κουρέτα, Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πολυβραβευμένο επιστήμονα διεθνώς σε συνεργασία με την soccerpromo management, δημιούργησε το δικό σου διατροφολόγιο πάνω στις δικές σου ανάγκες. Δήλωσε τώρα συμμετοχή περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κόστος του τέστ 80 ευρώ. Θα παραλάβετε γραπτώς τα αποτελέσματα σας καθώς και προσωπικό εξειδικευμένο διατροφολόγιο.

Διεύθυνση & Ώρες 

4ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Αλιμούντος 102 & Λεωφόρος Αργυρουπόλεως Ηλιούπολη, 16341 ΑΤΤΙΚΗΣ

Ώρες  12  με  22.00 μ.μ 

Φόρμα συμμετοχής τέστ διατροφής Αθηνα

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

Athletic functional nutrition TEST AΘΛHTIKH BIOΛEITOYPΓIKH ΔIATPOΦH 

ΤΕΣΤ  AΘΛHTIKHΣ BIOΛEITOYPΓIKHΣ  ΔIATPOΦHΣ  ΓΙΑ  ΟΜΑΔΕΣ 

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ  Δημιούργησε αθλητές υψηλού επιπέδου

καλύτερες αθλητικές επιδόσεις
 
 
θα βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να καλύπτει τις ανάγκες του, να έχει γρήγορη αποκατάσταση έπειτα από μια προπόνηση ή αγώνα κάτι που θα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης υπερκόπωσης και τραυματισμών
 
ένα μοναδικό εργαλείο για την δημιουργία ενός ατομικά στοχευμένου διαιτολογίου για κάθε ποδοσφαιριστή 
 
100% των αναγκών του κάθε αθλούμενου ξεχωριστά. για μια ισορροπημένη διατροφή
 
όλες οι μετρήσεις πραγματοποιούνται  στους χώρους σας
 
spin-off του πανεπιστημιου θεσσαλιας
 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για FoodOxys logo
χρυσο στο πεδιο καινοτομια στην ερευνα 
χρυσο αναμεσα σε ολα τα πανεπιστημια
παγκόσμια πατέντα  
 
Μία μεγάλη επιστημονική ομάδα αναγνωρισμένη παγκοσμίως
 
 
 παγκόσμια πατέντα  φορητής συσκευής μέτρησης της γλουταθειόνης 
με τη συνεργασία της soccerpromo management 
Και άμεσο συνεργάτη μας τον Βαγγέλη Στεφάνη 
Σε τι θα βοηθήσει το τεστ  της Foodoxys AΘΛHTIKH BIOΛEITOYPΓIKH ΔIATPOΦH τον επαγ ποδοσφαιριστή; 
Το ποδόσφαιρο είναι ένα απαιτητικό άθλημα ειδικά σε επαγγελματικό και ημιεπαγγελματικό επίπεδο.
Ο ποδοσφαιριστής είναι ένας αθλητής που πρέπει να συνδυάζει αντοχή, δύναμη και τεχνικές ικανότητες και να ανταποκρίνεται σε απαιτητικές προπονήσεις και συνεχείς αγώνες. 
Η σωστή ανταπόκρισή του σχετίζεται άμεσα από την ποιότητα της ζωής του πέρα από την προπόνηση που πρέπει να περιλαμβάνει σωστή αποκατάσταση μέσω επαρκής ξεκούρασης και προσεκτικής διατροφής. 
Γνωρίζοντας τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και τα επίπεδα της γλουταθειόνης έχουμε ένα μοναδικό εργαλείο για την δημιουργία ενός ατομικά στοχευμένου διαιτολογίου για κάθε ποδοσφαιριστή ‘’κομμένο και ραμμένο’’ στις ανάγκες του. 
Το διαιτολόγιο είναι έτσι δομημένο ώστε να καλύπτει σε εβδομαδιαία βάση τις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή σε μακροθρεπτικά συστατικά (πρωτείνες, λίπη, υδατάνθρακες) και μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία) από φυσικές και υγιεινές τροφές που θα είναι εύκολα προσβάσιμες. 
Επιπλέον θα είναι σωστά εμπλουτισμένο με τροφές που περιέχουν την ιδανική ποσότητα αντιοξειδωτικών με αποτέλεσμα να διατηρεί ο ποδοσφαιριστή μια οξειδοαναγωγική ισορροπία. 
Η σωστή διατροφή θα βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να καλύπτει τις ανάγκες του, να έχει γρήγορη αποκατάσταση έπειτα από μια προπόνηση ή αγώνα κάτι που θα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης υπερκόπωσης και τραυματισμών.
 
 
Σε τι θα βοηθήσει το τεστ  της Foodoxys ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  τον ανήλικο ποδοσφαιριστή;
Το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα ιδανικό άθλημα για τα παιδιά. 
Έχει το χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με διάφορα ατομικά αθλήματα συνδυάζει την άσκηση με το παιχνίδι ενώ παράλληλα αποτελεί ένα μέσο κοινωνικοποίησης για το παιδί. 
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μαθαίνει να σέβεται το σώμα του και τις ικανότητες που αποκτά.
 Η σωστή υγιεινή διατροφή αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την σωστή και φυσιολογική ανάπτυξη ενός παιδιού παράλληλα με την άσκηση. 
Μέσω της παροχής σωστής διατροφής μαθαίνει από μικρή ηλικία να τρέφεται σωστά και να προασπίζει τον οργανισμό του από ένα σωρό ασθένειες που εμφανίζονται στις μέρες μας λόγο της ‘’κακής’’ διατροφής που ακολουθεί σήμερα ο άνθρωπος. 
Έτσι με τον καιρό αποκτά μια σειρά από συνήθειες που θα διαφυλάξουν την υγεία του τα επόμενα χρόνια και θα χτίσουν έναν οργανισμό υγιή, δυνατό και έτοιμο μεγαλώνοντας να χτίσει σταδιακά καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.
 

 

Πώς γίνονται οι μετρήσεις και η διαδικασία στο χώρο σας
 
Αρχικά πριν την έναρξη της λήψης των σωματικών χαρακτηριστικών και του αίματος των ποδοσφαιριστών πραγματοποιείται μια παρουσίαση της παρεχόμενης υπηρεσίας σε μορφή PowerPoint από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Η παρουσίαση διαρκεί μισή ώρα όπου οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται αναλυτικά για την διαδικασία και την σημαντικότητα της υπηρεσίας καθώς και για τα οφέλη που θα προσκομίσουν. Η παρουσίαση θα γίνεται όταν είναι παρόντες τουλάχιστον 20 αθλητές. Οι ενδιαφερόμενοι εδώ μπορούν να συμμετάσχουν ενεργητικά σε συζήτηση όπου μπορούν να συζητηθούν  τυχών απορίες τους για την διαδικασία. Με το πέρας της παρουσίασης μοιράζεται στους ποδοσφαιριστές ή στους γονείς νεαρών ποδοσφαιριστών ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να απαντηθεί. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει μια σειρά ερωτημάτων, η απάντηση των οποίων βοηθά την χαρτογράφηση των διατροφικών συνηθειών και την κατάσταση υγείας του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.
 
Διαδικασία λήψης σωματομετρικών χαρακτηριστικών – Διαδικασία λήψης τριχοειδικού αίματος
 
Έπειτα από την ενημέρωση της ομάδας οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε ομάδες των 6 ατόμων και θα προσέρχονται σε χώρο όπου θα έχει τοποθετηθεί ο εξοπλισμός της εταιρείας, ανά 30 λεπτά η κάθε ομάδα. Η διαδικασία θα περιλαμβάνει ζύγιση του κάθε αθλητή σε ειδικό πρότυπο βαθμονομημένο ζυγό, ανάλυση σύστασης σώματος και προσδιορισμό ποσοστού λίπους. Αμέσως μετά πραγματοποιείται η λήψη τριχοειδικού αίματος ποσότητας μιας σταγόνας από το δάκτυλο κάθε ποδοσφαιριστή. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και γρήγορη.
Μετά από αυτό ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αποχωρήσει και το επιστημονικό προσωπικό προχωρά στην ανάλυση των επιπέδων της γλουταθειόνης, του σημαντικότερου αντιοξειδωτικού του ανθρώπου με την χρήση του ειδικού φορητού εξοπλισμού που διαθέτει.
Σημαντικό είναι να τονιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να απέχουν από την λήψη τροφής και ροφημάτων τρεις ώρες πριν τις μετρήσεις ώστε να μην επηρεαστούν τα αποτελέσματα. Υπολογίζεται ότι η όλη η διαδικασία για μια ποδοσφαιρική ομάδα 30 ποδοσφαιριστών θα διαρκέσει 4 ώρες. 
Σε ομάδες ανήλικων ποδοσφαιριστών θα εξαρτηθεί από το πλήθος των παιδιών που θα συμμετάσχουν. 
Αποτελέσματα σωματομετρικών υπολογισμών και επιπέδων γλουταθειόνης στο αίμα
Τα αποτελέσματα των σωματομετρικών χαρακτηριστικών που αναφέρθηκαν παραπάνω και των επιπέδων της γλουταθειόνης 
θα βγαίνουν άμεσα και θα παρέχονται άμεσα (σε λίγες ώρες ή την επόμενη ημέρα ανάλογα το πλήθος των αναλύσεων) στον υπεύθυνο της ομάδας (π.χ. προπονητή). Το εξατομικευμένο διαιτολόγιο για κάθε ποδοσφαιριστή θα αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών στον υπεύθυνο κάθε ομάδας.
 

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό μαζί σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

ΤΕΣΤ

Athletic functional nutrition 
AΘΛHTIKH BIOΛEITOYPΓIKH ΔIATPOΦH 

Παγκόσμια πατέντα μέτρησης Γλουταθειόνης

 Η ερευνητική ομάδα του Δ. Κουρέτα συμμετέχει στην παγκόσμια πατέντα μίας φορητής συσκευής μέτρησης της γλουταθειόνης 

 Ο προσδιορισμός των επιπέδων της γλουταθειόνης στο αίμα γίνεται ανώδυνα, με τη συλλογή μίας σταγόνας αίματος από το δάχτυλο του χεριού. Με βάση τις τιμές της γλουταθειόνης όπως αυτές υπολογίζονται από την εν λόγω συσκευή, ο εξεταζόμενος κατατάσσεται στις εξής 3 κατηγορίες: 

Κατ. Ι: Τιμές > 3,5 (Φυσιολογικές). Κατ. ΙΙ: Tιμές < 2,5 (Παθολογικές). Κατ. ΙΙΙ: Τιμές μεταξύ 2,5 και 3,5 (Ενδεχόμενη παρουσία μεταβολικής διαταραχής). 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ανάγκη για πρόσληψη διατροφικών αντιοξειδωτικών εξαρτάται από την ενδογενή συγκέντρωση της γλουταθειόνης.

 Με βάση πειραματικά δεδομένα, τα χαμηλά επίπεδα γλουταθειόνης έχουν συσχετισθεί με διάφορες μεταβολικές διαταραχές, 

 Σε αυτό το σημείο παρεμβαίνουν τα αντιοξειδωτικά συστατικά της διατροφής ώστε να αυξήσουν τα επίπεδα της γλουταθειόνης.

Ελεύθερες ρίζες – Οξειδωτικό στρες

Οι ελεύθερες ρίζες είναι χημικά μόρια που παράγονται κυρίως στον οργανισμό του ανθρώπου. Τα μόρια αυτά σε μεγάλες ποσότητες είναι επιβλαβή. Για το λόγο αυτό ο οργανισμός διαθέτει ενδογενείς αμυντικούς μηχανισμούς για να καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Διάφορες συνήθειες που σχετίζονται με το δυτικό τρόπο ζωής (άγχος, κάπνισμα καθιστική ζωή, κακή διατροφή) αυξάνουν τα επίπεδα των ελευθέρων ριζών ή/και παρεμποδίζουν την δράση των αμυντικών αυτών μηχανισμών του οργανισμού. Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση ενός βιολογικού φαινομένου που ονομάζεται οξειδωτικό στρες και σχετίζεται με διάφορες παθολογικές καταστάσεις (Εικόνα 1). Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερη μνεία αξίζουν ο σακχαρώδης διαβήτης (σχεδόν 1 εκατομμύριο πάσχοντες Έλληνες), η παχυσαρκία (στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα στην παιδική παχυσαρκία στην ΕΕ), το μεταβολικό σύνδρομο και ο καρκίνος. Αντιοξειδωτικά Ο αμυντικός μηχανισμός του οργανισμού έναντι των ελευθέρων ριζών είναι τα αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι μόρια με στόχο τη μετατροπή των ελευθέρων ριζών σε χημικές δομές που είναι ακίνδυνες για τον οργανισμό. Τα αντιοξειδωτικά είτε παράγονται ενδογενώς (μέσα στον οργανισμό) είτε μπορούν να ληφθούν από τον άνθρωπο μέσω της διατροφής του. Κάθε τρόφιμο περιέχει διαφορετική ποσότητα αντιοξειδωτικών (διαφορετικό αντιοξειδωτικό δυναμικό) την οποία η ομάδα της FoodOxys μπορεί να προσδιορίσει και να εκτιμήσει την επίδρασή του στο αντιοξειδωτικό προφίλ του κάθε ενδιαφερόμενου. Σε συνδυασμό με την εξέταση αίματος, προσφέρουμε τη δυνατότητα υπολογισμού των αναγκών κάθε ατόμου σε αντιοξειδωτικά, τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες ομάδες και ποσότητες τροφίμων. 

Γλουταθειόνη

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει την ικανότητα να παράγει αντιοξειδωτικά μόρια, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η γλουταθειόνη, η οποία βρίσκεται τόσο στο αίμα όσο και σε διάφορους ιστούς. Λειτουργεί εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες με έμμεσο τρόπο καθώς αποτελεί έναν απαραίτητο παράγοντα για την ομαλή δράση ολόκληρου του αντιοξειδωτικού μηχανισμού του οργανισμού. Με αυτό τον τρόπο προστατεύει από το οξειδωτικό στρες. Η γλουταθειόνη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση της FoodOxys. Είναι γνωστό ότι κάθε άνθρωπος ανταποκρίνεται διαφορετικά σε ένα σχήμα χορηγούμενων αντιοξειδωτικών ανάλογα με τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο αίμα του. Επομένως, άτομα με σχετικά υψηλή συγκέντρωση ενδογενούς γλουταθειόνης έχουν μικρότερα περιθώρια βελτίωσης της αντιοξειδωτικής άμυνάς τους μέσω της διατροφής ενώ το αντίθετο συμβαίνει σε άτομα με χαμηλή γλουταθειόνη.

Η επιστημονική μας ομάδα

Δημήτρης Κουρέτας

Καθηγητής Βιοχημείας και αναπληρωτής Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 Καθηγητής Βιοχημείας και αναπληρωτής Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο 

 Από το 1990-1992 εργάστηκε ως ερευνητής στην Ιατρική Σχολή του Harvard στη Βοστώνη. Σήμερα είναι Καθηγητής Φυσιολογίας Zωικών Oργανισμών και διευθυντής του ομώνυμου εργαστηρίου, στο τμήμα Βιοχημείας- Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ζει στη Λάρισα. Ερευνητικά εργάζεται στον τομέα της μελέτης των μηχανισμών αλληλεπιδράσεων διατροφικών στοιχείων με τον οργανισμό σε μοριακό επίπεδο, ειδικά σε περιπτώσεις άσκησης. Εχει δημοσιεύσει πάνω από 100 άρθρα σε διεθνή έγκυρα περιοδικά. Είναι εμπειρογνώμονας στην ΕΕ στην τεχνολογική πλατφόρμα ‘ Food for life’ για την περίοδο 2007-2013. Είναι μέλος της εκδοτικής επιτροπής ( editorial board) του ανεγνωρισμένου περιοδικού στον κόσμο στο χώρο της διατροφικής τοξικολογίας Food and Chemical Toxicology. Είναι τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ από το 2000. Το 2007 εξέδωσε βιβλίο με τίτλο ‘Η επιλογή της χρυσής τομής-άρθρα για την βιοτεχνολογία και την κοινωνία’ από τις εκδόσεις ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ. Ήταν γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας 2011-2012 και τώρα μέλος του συμβουλίου Καινοτομίας της Περιφέρειας και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Είναι επιστημονικός υπεύθυνος της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Eatwalk που εχει αντικείμενο τα βιολειτουργικά τρόφιμα και έχει έδρα στη Νέα Υόρκη. Έχει λάβει αρκετά βραβεία από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση για τη δουλειά του στον τομέα των καινοτόμων τροφίμων.

Βραβείο για την Αριστεία στην Εκπαίδευση

Τιμητική διάκριση για την καινοτομία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έλαβε από τα «EducationLeaders Awards» ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, σε μια λαμπρή τελετή, στην οποία βραβεύθηκαν επίσης μεγάλα ονόματα της επιστήμης, όπως ο καθηγητής του ΜΙΤ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης. Πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση της αριστείας κι ένα βραβείο με μεγάλο ειδικό βάρος που απονέμεται σε διακεκριμένες προσωπικότητες με σημαντικές δράσεις στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας εντός Ελλάδος αλλά και διεθνώς:

Στον καθηγητή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας Δημήτριο Κουρέτα, απονεμήθηκε το βραβείο για την καινοτομική δουλειά του στον τομέα των τροφίμων και της προσωπικής διατροφής . Ο καθηγητής Δ. Κουρέτας έχει δημιουργήσει μια συσκευή (πατέντα) με την οποία μετρώνται σε μια σταγόνα αίματος τα αντιοξειδωτικά του ανθρώπου και μέσωειδικού λογισμικού δημιουργείται προσωπικό διαιτολόγιο σε κάθε άνθρωπο. Ταυτόχρονα είναι ο ιδρυτής της start-up εταιρείας FoodOxys , εταιρείας spin-off του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , στην οποία μεγάλο μερίδιο των μετοχών κατέχουν τελειόφοιτοι του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου είναι καθηγητής ο Δημήτρης Κουρέτας,και στην οποία εταιρεία εργάζονται αρκετοί απόφοιτοι του τμήματος.

Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η βράβευση της αριστείας στον χώρο της εκπαίδευσης από τα «Education Leaders Awards» poweredby RDC Informatics. Ουσιαστικά πρόκειται για μια πρωτοβουλία να αναδειχθούν οι καλές πρακτικές και η καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης

Ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας μέλος της World Academy of Sciences

Ο Καθηγητής του Τ.Β.Β. Δημήτρης Κουρέτας εκλέχθηκε, από 6 κατόχους Νόμπελ, μέλος της Παγκόσμιας Ακαδημίας Επιστημών (World Academy of Sciences) – Τιμητική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 

Η Παγκόσμια Ακαδημία Επιστημών (World Academy of Sciences) είναι ένας θεσμός που προωθεί την αριστεία στις επιστήμες και έχει ως επιστημονικό συμβούλιο τους Νομπελίστες : Prof. George Fitzgerald Smoot (Nobel Prize in Physics) , Prof. Erwin Neher (Nobel Prize in Medicine and Physiology), Prof. Hartmut Michel ( Nobel Prize in Chemistry), Prof. Ferid Murad ( Nobel Prize in Physiology or Medicine), Prof. Sir Salvador Moncada (Nobel Prize in Medicine) και Prof. Andrew Victor Schally (Nobel Prize in Physiology or Medicine) . Πριν λίγες ημέρες έγινε δεκτός, ως μέλος, ο Καθηγητής του Τ.Β.Β του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτριος Κουρέτας. Ο Καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας επιλέχθηκε λόγω της διεθνούς αναγνώρισης του επιστημονικού του έργου που αφορά στην δημιουργία τροφίμων για ανθρώπους και ζώα από τα βασικά απόβλητα και υποπροιόντα των γεωργικών βιομηχανιών της Ελλάδος ( Ελαιοτριβεία, οινοποιεία, τυροκομεία) και την σύνδεση του με την τοπική παραγωγή της χώρας. Η δουλειά του καθηγητή Κουρέτα θεωρήθηκε ως πρωτοπόρος γιατί απέδειξε ότι τα μέχρι τώρα απόβλητα θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρώτης τάξης τροφή για τους ανθρώπους και για τα ζώα , και κάτι τέτοιο δημιουργεί τρόφιμα με μεγάλο περιβαλλοντικό όφελος . Η τιμητική εκδήλωση για την αποδοχή του καθηγητή θα γίνει στην Βαλτιμόρη στις 10 Μαρτίου 2019. Η World Academy of Sciences εκτός από το επιστημονικό της συμβούλιο που απαρτίζεται από τους 6 Νομπελίστες που προαναφέραμε , αποτελείται επίσης, από 100 περίπου επιστήμονες από διάφορα κράτη.

Πατέντα για… Νόμπελ: Ο Έλληνας επιστήμονας που δίνει «τροφή» σε όλο τον κόσμο

Χάρη στον απόφοιτο του Χάρβαρντ, Δημήτρη Κουρέτα, η Ελλάδα είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή super food εκ του μηδενός...

Η επιστημονική μας ομάδα

Ο Δρ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας έχει πτυχίο του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, μεταπτυχιακό δίπλωμα του προγράμματος ‘Εφαρμογές Μοριακής Βιολογίας - Μοριακή Γενετική - Διαγνωστικοί Δείκτες’ και διδακτορικό δίπλωμα στη ‘Βιοχημεία’ από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2016). Έχει συνυπογράψει 23 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια ως ομιλητής παρουσιάζοντας 10 προφορικές διαλέξεις. Οι δημοσιεύσεις του Δρ. Γκουτζουρέλα έχουν αναφερθεί 283 φορές και ο «δείκτης h» τους είναι 11. Είναι κριτής στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Toxicology Reports. 

Ο Φώτιος Τέκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα (2017). Έλαβε αριστείο για την απόδοσή του στις σπουδές του καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο έτος του. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα του προγράμματος ‘Τοξικολογία’ (2019) και έχει συνυπογράψει 2 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της FoodOxys.

Η Μαρία Κανάκη είναι απόφοιτος των τμημάτων Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2009) και Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας (2013). Διαθέτει, επίσης, μεταπτυχιακό δίπλωμα του προγράμματος ‘Διατροφή στην Υγεία και τη Νόσο’ από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2017). Έχει συνυπογράψει 2 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά

Μια μεγάλη συμφωνία υπογράφηκε  με την κορυφαία ομάδα επιστημόνων από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με επικεφαλή το καθηγητή 
Δημήτρη Κουρετα πολυβραβευμένο σε ολόκληρο τον κόσμο για θέματα διατροφής που ανήκει στην παγκόσμια ομάδα επιστημόνων εκεί που ανήκουν ελάχιστη Έλληνες και με την εταιρεία soccerpromo management 
Και άμεσο συνεργάτη μας τον Βαγγέλη Στεφάνη 
Μια μεγάλη συνεργασία που θα αλλάξει
Το επίπεδο του πρωταθλητισμού 
Και του αθλητισμού γενικότερα 
Αφορά επαγγελματίες και ερασιτέχνες
Μεγάλους και ακαδημίες 
Athletic functional nutrition 

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY

GREECE - NETHERLANDS - GERMANY -BULGARIA - CYPRUS
VAT 203720553
Beckum, Germany
VAT 15108387623

Τηλέφωνο για αυτούς που καλούν μόνο από Ελλάδα 
από σταθερά & κινητά 
875 876 83 58

Athletic functional nutrition TEST

2019-09-17 18:16
Αθήνα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου  Κάνε το τέστ διατροφής που άλλαξε την ζωή πολλών αθλητών παγκοσμίως και όχι μόνο.  Με την εγκυρότητα του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και της spin off του Πανεπιστημίου foodoxys με επικεφαλή τον Δημήτρη Κουρέτα, Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και...
2019-09-16 17:23
Σχολή Ποδοσφαίρου   Αγίας παρασκευής Βόλου ενημέρωση γονέων για το τεστ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  Τετάρτη 15:00 με 16:30 απο την spin-off του πανεπιστημιου θεσσαλιας FOODOXYS  με τη συνεργασία της soccerpromo management  ένα μοναδικό εργαλείο για την...
2019-09-16 13:49
Η μεγαλύτερη διαιτολογικη  κλινική στην Ευρώπη buchinger clinic συνεργασία  του πανεπιστημίου Θεσσαλίας    foodoxys  Μία ακόμα τεράστια αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο της καινοτομίας και των πρωτοποριακών μεθόδων σχετικά με τη διατροφή   Για το λόγο αυτό...
2019-09-10 09:15
84η ΔΕΘ Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επιχειρεί για τους φοιτητές του Ημερομηνία: 9 Σεπτεμβρίου 2019, 12:30 Κατηγορία: Οικονομία, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Ο καθηγητής του Τμήματος Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας έγραψε για την παρουσία...
2019-08-07 08:40
Η θύελλα Καμαρίου φέτος έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη σε όλους τούς τομείς εχτές η πρώτη ομάδα πέρασε  Το  ΤΕΣΤ AΘΛHTIKHΣ BIOΛEITOYPΓIKHΣ ΔIATPOΦHΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ  ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Δημιούργησε αθλητές υψηλού επιπέδου Διαβάστε...
Είναι δυνατόν σε μια προπονητική μονάδα;;;
 
200 σουτ σε 2min;
200 εσωτερικές πάσες σε 2min;
200 εξωτερικές πάσες σε 2min;
200 κοντρόλ σε 2min;
200 κεφαλιές σε 2min;
 
ΜΕ ΤΟ MPOUTFOOT TRAINING SYSTEM FOR SOCCER EINAI!!
 
Επιδιώκετε η ακαδημία σας να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα κερδοφόρα και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στην δημιουργία έτοιμων ποδοσφαιριστών που θα ξεχωρίζουν για την τεχνική και το ταλέντο τους;
 
Στόχος σας είναι η δημιουργία ομάδας ευρωπαικών προδιαγραφών με τέλεια τεχνική κατάρτιση, αστείρευτη φυσική αντοχή και δύναμη, ανθεκτική σε τραυματισμούς;
 
Αναζητάτε σε ατομικό επίπεδο (personal football train
original licensed for fifa
official partner

University of Thessaly

 soccerpromo management
 
 

 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 
 
 

Τεχνικος διευθυντης

Σπυρος Μαραθωνιτης

επίσημος εκπρόσωπος

Λεωνίδας Χαραλαμπίδης 

επίσημος εκπρόσωπος στην Κρητη

Αγγελάκης Βαγγέλης 

Κωνσταντίνος  Κατσαμαγκας

επίσημος εκπρόσωπος Κατερίνης

Αλέξανδρος  Κουρτογλου

επίσημος εκπρόσωπος στο Κιλκίς

Βασίλης Παμπορίδης 

Συνεργατης Πατρας 

Νοτης Παολινος

Νομικός Σύμβουλος

Αννα  Κυπριανου 

Συνεργατης 

Βαγγελης Στεφανης

 

 
 
 

 

 

 

Soccer Promo deals with football management from academies to professional athletes. Provides promotion / athlete representation, organizing events of football interest, CAMP / Tournaments, seminars and pilot trainers.
Always looking for good partners (companies or agencies) involved in football, athletes, coaches and teams to create together a large group of associates for success.
If you think we can work together please contact us. SOCCERPROMONET@YAHOO.GR
Wenn Sie an einer Kontaktaufnahme mit uns interessiert sind, senden Sie uns bitte eine E-Mail soccerpromonet@yahoo.gr mit Ihrem vollständigen Namen, Titel und Telefon an die folgende Adresse. In Kürze wird sich ein Partner mit Ihnen in Verbindung setzen
 

Επαφή

SOCCERPROMO L.T.D INTERNATIONAL COMPANY GREECE - NETHERLANDS - GERMANY -BULGARIA - CYPRUS
VAT 203720553
Germany
VAT 15108387623
Τηλέφωνο για αυτούς που καλούν μόνο από Ελλάδα
από σταθερά & κινητά
875 876 83 58
Χρέωση 0,75€/1’(συμπ. ΦΠΑ)
MEDIATEL γραμμή παραπόνων 214-2148020
soccerpromonet@yahoo.gr